Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban csókolóztam a pszicho...

Álmomban csókolóztam a pszichológusommal, ez jelent valamit?

Figyelt kérdés

Helyesnek tartom, és 1-2x eljátszadoztam a gondolattal, hogy vajon milyen lehet mint magánember, de úgy konkrétan nem vagyok oda érte vagy akarok tőle többet....

Mégis tegnap éjjel azt álmodtam, hogy megcsókol engem. Álmomban nagyon nagy szenvedélyt éreztem iránta és el se akartam hinni hogy pont ő akar engem megcsókolni. Ezt most azért részleteztem, mert maga az álombeli érzések is furcsák voltak számomra...

2021. márc. 17. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Amit lenyomunk a tudattalanba gyakran álom képében tör felszínre.
2021. márc. 17. 11:10
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Volt már híres, neves pszichomókus aki elvette a páciensét, bár ő maga ezt úgy értelmezte hogy megbukott mint szakember, mivel érzelmi viszonyba került egy páciensével.
2021. márc. 17. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Igen, zavart jelent.
2021. márc. 17. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Álmodban a pszichológusod nem ám mindig az aki a jelenben. Egyes esetekben ő az animád, a női tulajdonságokat tartalmazó éned, részed. Ha érzelmileg jól esett mindez, ez nem a külső emberhez kötődik, hanem belső énedhez. Ez annak a jele, hogy kezdesz megbékülni, kiegyensúlyozottabbá válni. Elfogadni önmagad, rendeződsz, helyre kerülnek benned a dolgok.
2021. márc. 17. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Azt jelenti, hogy te leszel a következő József Attila.
2021. márc. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!