Mit jelent, ha egy fiúval csókolóztam álmomban úgy, hogy Én is fiú vagyok?
Hát ha hetero vagy akkor nagyjából semmit, az agy kreált valamit.
Ha pedig nem vagy hetero akkor azért mert érdekelnek a fiúk.
Milyen értelemben?
Ha meleg vagy egyértelmű, ha hetero akkor ettől nem leszel az.
Ha álomfejtés szerinti jelentés érdekel:
"A saját (férfiak esetében) férfiasságunk, vagy (nők esetében) nőiességünk kifejezése is lehet.
Tulajdonképpen a személyiség aspektusainak szembeállításáról van szó. Sokszor a homoszexualitás az álmokban azért annyira jó, mert egyfajta önszeretet, önelfogadás, és kiegyensúlyozottságról tanúskodó megnyilvánulás. Az azonos neműekkel való szexuális kapcsolat sokszor nem hogy eredeti jelentésével rendelkezik az álmokban, vagyis hogy homoszexuális az illető, hanem éppen ellenkezőleg: ezek az emberek tisztában vannak saját nemiségükkel, és elfogadják, szeretik azt.
Természetesen az ilyen álom jelentheti azt is, ami. Vagyis hogy az álmodó hajlik az azonos neműekkel való kísérletezésre. Emellett sokszor egyfajta félelmet is kifejezhet. Amikor például nem magunkat, hanem az exünket találjuk ilyen helyzetben, az a mi félelmeink kifejeződése. Nem attól tartunk, hogy volt partnerünk idő közben tábort váltott, csupán attól, hogy nem tudjuk visszaszerezni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!