Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Már megint vele álmodtam(?)

Már megint vele álmodtam(?)

Figyelt kérdés

Megint én vagyok, ez már a 3. ilyen kérdésem.

( https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1167275..

( https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__1168375..

Mostmár adjunk valami nevet ennek az ,,osztálytársnak". Mondjuk Petike.

Tehát Petike és én ki tudja miért, találkoztunk. Kicsit olyan érzésem volt, mint mikor szakítás után taliznak és beszélgetnek az emberek, de leszögezném, hogy mi csak barátok voltunk. Szóval elindultam, hogy találkozzunk, és amikor megláttam, gyorsan megfordultam (ő ezt nem látta, mert szelektív konténerek mögött voltam), de aztán vettem egy nagy levegőt, összeszorítottam a fogamat, és tovább mentem felé. Mikor közelebb értem, megláttam, hogy ott van az egész családja: a bátyja, aki nem szólt egy szót sem, a nevelő apja és az anyukája, akik kutyát sétáltattak. Elég kínosan éreztem magam, főleg, mikor megszólalt az anyukája, hogy adja oda nekem. Akkor Petike elővett egy ajándék szatyrot, és volt benne kb 3 dolog meg talán egy virág. Hirtelen itthon voltunk, a nappalimban. Rajtunk kívűl senki nem volt itthon. A 3 dologból az egyik egy napló volt, a másik kettőre nem emlékszem, csak arra, hogy mind a 3 dolgon lakat volt, amiket ő ott előttem leszedett róluk, de megkértem, hogy a naplón hagyja rajta. A lakásban minden szobában volt egy másodperc, ahogy beszélgetünk, kivéve az enyémben. Behívtam, hogy menjünk inkább oda, de nem válaszolt semmit, és én se törődtem vele túlzottan. Nagyjából ennyire emlékszek.

2022. ápr. 19. 08:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem válaszoltam a korábbi kérdéseidre, mivel olvastam őket még akkor, és szerintem korrekt válaszokat kaptál.

Annyit tudnék most hozzátenni, hogy szerintem jól állsz, és az agyad kezdi földolgozni ennek a kapcsolatnak az elhalását.

"A lakásban minden szobában volt egy másodperc, ahogy beszélgetünk, kivéve az enyémben. Behívtam, hogy menjünk inkább oda, de nem válaszolt semmit, és én se törődtem vele túlzottan"

A szobád itt nem csak a konkrét materiális szobád, de a privát szférád is jelenti, azt a helyet, ahol a legnagyobb biztonságban vagy, és csak a hozzád legközelebb álló emberek léphetnek be. Ő ezt elutasította, és te is tudomáselvetted.

Szerintem lassan rendbe teszi az agyad ezt a dolgot, és nem fogsz sokszor ilyet álmodni újra.

2022. ápr. 19. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!