Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthetett ez az álom?...

Mit jelenthetett ez az álom? (vonat, bliccelés)

Figyelt kérdés

Ma nagyon érdekeset álmodtam és kíváncsi lennék van e valami jelentése.

Szóval sokra nem emlékszem, de a lényeg, hogy villamos helyett valamiért vonaton kötöttem ki és persze oda nem volt jegyem mert villamossal akartam volna vissza menni. Egy pályaudvaron voltak valahogy. Végül végig próbáltam utazni, úgy hogy ne jöjjenek az ellenőrök de persze, pont az utolsó előtti megállóban jönnek amikor már budapesten voltam és megbüntettek. Közben volt egy pasas aki egész úton követett bárhova járkáltam a vonaton. De ez a része ennyi volt. Valóságban sosem blicceltem amúgy. Ja és egész nap semelyiken se gondolkodtam, hogy emiatt álmodjam ezt. Nem is utaztam villamossal se vonattal.

(ha csak olyat írnál, hogy az álmoknak nincs jelentőségük, azt álmodjuk amiket aznap gondoltunk stb..inkább ne válaszolj):)

2022. márc. 23. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Tudat alatt bliccelni szeretnél minden áron. Ezt jelenti az álom.

1500ft lesz

Számlaszámot küldök priviben

2022. márc. 23. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:

1.Hát köszi de direkt kértem hogy ilyen válaszokat inkább ne írjatok...

Nem pont ilyen jelentésre gondoltam, meg kizárt hogy bliccelni akarnék valaha még tudatalatt is..

2022. márc. 23. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A tudatalattinak pont az a légyege hogy nem tudod irányítani. Szóval nincs olyan hogy "kizárt" azt csak te szeretnéd hinni magadról.

A tudatalattid viccelni akarna mint az állat.

Engedd neki.

2022. márc. 23. 08:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Okés :) csak gondoltam valaki jobban tudja ezeket és lát bennük jelentést. Én erre vagyok inkább kíváncsi, perszer így is leher értelmezni. de ez rám nem jellemző
2022. márc. 23. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!