Mit jelenthet ez az álom?
1-2.-ban osztálytársak voltunk, a csaj szerelmes volt belém, de aztán engem át helyeztek egy másik suliba kb 2 évvel később ő is abba a suliba jött ahova engem helyeztek át. Köszöntünk Egymásnak csak általánosban, de miután közép iskolás lettem nem nagyon találkozunk sajnos. Buszmegállóban szoktam látni ritkán de ő nem vesz észre.
Álom: Azt álmodtam hogy vele áltam szembe és megöleltem őt, és azt mondtam hogy: "Szia baba", mert ő lány. Ráadásul meg is lusziltuk egymást. És ezzel köszöntem el tőle hogy megöleltem, megpusziltam és ezt mondtam neki.
Kedvelem őt most is, egyidősek vagyunk.
Mit jelez ez az álom?
Azt jelenti, hogy tetszik neked ez a lány. Előre nem jelez semmit, csak te reméled, hogy így történne a találkozásotok.
Nézd, gondolom már eltelt egy kis idő azóta, hogy vége lett az áltsulinak. Ha még mindig látod ezt a lányt, akkor menj oda hozzá, beszélgessetek, amíg várja a buszt mondjuk. Nem veszíthetsz vele semmit.
Az agyad úgy érzi, hogy befejezetlen dolgod van azzal a lánnyal. Nagyon jó pontokat említesz, hogy ugyan úgy át lettetek helyezve másik iskolába, ezért sorstársadnak érzed, és emiatt úgy gondolod, közelebb kellene állnotok egymáshoz (legalább a köszönésed fogadhatná), zavar téged hogy ennyire elidegenedtetek egymástól.
Nem hinném hogy konkrétan fizikai vonzalmat éreznél felé.
Legközelebb, ha látod, köszönj neki világosan és érthetően a nevét említve, és ha visszaköszönöm, lehet már az lelki feloldást hozna számodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!