Mit jelenthet ez, hogy tatámmal álmodtam?
Azt álmodtam, hogy az elhunyt nagyszüleim által örökölt házban laktunk (már 4 éve nem ott élünk). Csak édesanyám szerepelt az álomban és tata aki már 10 éve meghalt.
Az álmom nem a múltban játszódott hanem a jelenben, mert tudtam végig hogy tata meghalt.
Annyi volt, hogy anya mondta, hogy holnap jön tata hozzánk. Aztán látom, hogy jön biciklivel, és azt mondta, hogy jöttem a sírkövemért. És nem olyan volt mint 10 évvel ezelőtt hanem idősebbnek tűnt tehát mint ugye most lenne 83 évesen. Barátságos volt, de azt mondta nekem, hogy "én nem szeretlek téged"
Aztán én azt mondtam neki, hogy én szeretlek téged tata. Utána felkeltem.
Anyának is meséltem az álmot azt mondta, hogy szerinte csak viccelt, mert mindig ilyen viccelős volt tata.
Én meg úgy érzem ezt, mintha a túlvilágról valamit üzenni akar, valamiért neheztel én rám. Ez rosszul esik, mert életében nagyon jóban voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!