Miert csak akkor keletkezik alvas paralizis ha a hatunkon fekszunk?
Figyelt kérdés
Kerestem ineterneten de nm igazabol talaltam. Csak hogy par ember meselte hogy a hatukon fekudtek es az miatt kaptak valanit ha a hatunkon fekszunk akkor az elohozza az alvasparalizist (nem minden esetbe) erdekel nagyon a tema de a kulonbozo cikkek nem tul szemelyesek ezert kerdezem meg inkabb itt. Elore is koszi a valaszokat legyen szep napotok!2022. márc. 21. 14:47
11/12 anonim válasza:
Én oldalasan fekve is tapasztaltam már.
12/12 kretens válasza:
Szerintem tök jó buli az alvásparalizis.Van saját kamerám és sikerült többet is felvennem magamról.Az a jó benne hogy ilyenkor könnyű visszazuhanni álomba és tudatos maradsz.Tehát tudatosan tudsz álmodni ahol azt csinálsz amit akarsz minden az egyéni fantáziád szerint történik és te irányitassz mindent.Ha álom előtt nincs paralizis akkor is lehetsz véletlenül tudatos tehát rájössz hogy ez nem a valóság viszont bármit próbálnál csinálni hamar jön az ébredés.Én már egy raktárra való ijesztő rondaságot érzékeltem alvásparalizis közben és ebből négy esetben sikerült felvennem.A kamera fókusza az egész szobámat lefedte.Semmi különös nem volt rajta csak az hogy fekszem az ágyon.Amikor jött az álom és sikerült tudatosnak lennem gyors szemmozgásokat rögzitett.Viszont van egy érdekesség.Ha tudatosan álmodok nekem álomban úgy tünt többször is hogy már több órája szabadjára engettem a fantáziám (repülök mindenkit megverek leborotválom adolf bajszát atomháborút rendezek ...meg minden hülyeséget ami csak eszembe jut)de amikor visszanéztem a felvételt tehát a gyors szemmozgás kezdetétől az ébredésig alig telt el négy-öt percél több.valahogy másképp tellik az idő álomba.A lényeg az hogy erre úgy tekincsünk mind egy szórakozás ahol bármit tehetsz büntetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!