A bőrváltó (skinwalker) hogyan keletkezik?
Nem teljesen értem. Az interneten azt írják a navahó sámánok (?) vagy boszorkányok egy típusa lehet skinwalker. Viszont most néztem egy skinwalker legendáról szóló videót, ahol azt mondják, hogy a fehér ember miatt jött létre egy skinwalker, amitől a navahó indiánok is félnek.
Most akkor a skinwalker mégsem a navahókhoz tartozik és nem is ember? Vagy többfajta skinwalker létezik?
Skin walker? Akkor nem bőr sétáló?
Ez is olyan hogy senki se tudja hogy jön létre, sokkal valószínűbb hogy valami torzszülött állatot néznek skinwalkernek.
Elvileg a navahók nem nagyon beszélnek róla a fehéreknek mert kívülállónak tartják őket. Meg elvileg ha beszélsz róluk akkor növeled a kockázatát, hogy találkozz egyel.
Sok interpretációja van a legendának, de a legáltalánosabb az, hogy úgy keletkeznek, hogy sámánok vagy ilyesmik direkt azzá akarnak válni, és ehhez a leginkább tabu gonoszságokat kell elkövetniük, általában megölni egy szerettüket.
nem tudom hol hallottad, de skinwalker nem létezik.
ilyen természetfeletti vérfarkas, vámpír meg alakváltó meg mátrai fanyűvú meg stalker meg stbstb nem léátezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!