Mi lehetett ez?
Igen, kb ahogy az első mondja. Fáradt voltál és gyorsan egy másfajta tudatállapotba zuhantál.
Viszont az összes tünet jobban emlékeztet a testen kívüli élményre, ami alvásparalizisből könnyen keletkezhet. Velem mindkettő sokszor történt.
Volt, amikor csak bénultságot éreztem, ami jött, elmúlt, felkeltem és semmi különös. De volt, hogy jött a bénultság, lelassultság,stb. Én bizsergést nem éreztem, hanem általában csikorgást, zakatoló dübörgést hallottam és mindig azt hittem, a vonatokat hallom, csak azt nem értettem, hogy a francba lehet ennyire hangos... végül meg tudtam mozdulni, de továbbra sem stimmelt valami, végül ki is derült, hogy nem a fizikai valóságot érzékeltem.
Most már ott tartok, hogy általában bénultság nélkül tapasztalom meg azt, ami utána szokott következni, a testen kívüli érzéseket. Ez annyival rosszabb, hogy nincs, ami előre jelezne, hogy kb mire számíthatok,nincs a bénultság előtte már, csak érzem, hogy nem álmodom, de valami gáz van és nem nem tudom, hogy jöjjek ki belőle. Szóval nem mindig kapcsolok azonnal, hogy "kint vagyok". Mikor rájövök végre, akkor koncentrálok arra, hogy fizikai testben akarok lenni és akkor nagy nehezen sikerül "visszajönni".
Egy időben mókásnak tűnt, még kisérleteztem is vele, de mára már kb halálfélelmem van az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!