Démon támadás lehetett?
Figyelt kérdés
Éjszaka álmomban a semmiből egy fekete ember alakú folt rám mászott, és mintha bele ivódott volna a testembe, pánikba estem és felébredtem, és a lábamtól a fejemig felváltva rázott a hideg, és mintha valami ki akart volna jönni de nem tudtam kiásítani, vagy kihányni, és alapból furcsa érzésem van már tegnap óta, plusz napszúrást is kaptam. Szerintetek?2021. aug. 23. 12:47
2/9 anonim válasza:
Egészen bizonyos, más nem is lehetett.
3/9 anonim válasza:
Ha napszúrásod volt akkor ne aggódj. Ha nem volt korábban semmi jele a démoni jelenlétnek, akkor nem hiszem, hogy így meg tudna támadni. Esetleg, ha közeledben már van akit meg tudott szállni, úgy lenne nagyobb ereje ehhez.
4/9 anonim válasza:
Alvásparalízis. Vagy a napszúrás miatt halucináltál.
5/9 anonim válasza:
Ha szerencséd van akkor csak egy, a szobádban korábban meghalt ember szelleme volt. Nem is gondolnád hány ilyen eset van.
Ha nincs szerencséd akkor tényleg az üresember. Ez esetben kezdhetsz aggódni, vissza fog még térni.
6/9 A kérdező kommentje:
És ki az az üresember?
2021. aug. 23. 19:34
7/9 anonim válasza:
Olyan, mint a teliember, csak teljesen más.
8/9 anonim válasza:
A demogorgon benned van. Nem viselkedsz agresszívan? Menj szaunában és kijon belőled XD
9/9 anonim válasza:
Démonok nem támadnak, csak dolgoznak.
Ez nem az volt. Semmit se írtál, ami démonra utalna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!