Mit jelenthet? Este megittam egy kávét meg egy energiaitalt, ds igyis bealudtam, lehetett ezektől az álom?
Azt álmodtam hogy valamilyen furcsa helyen voltunk párom és anyósom, oda mentük ahol ők régen laktak, mármint anyós kislánykent. Aztan beszeltuk h jo lenne ha az o rokonjait is megismerhetnem es valahogy elkezdtunk Visszafelé haladni az idoben, nagyon nagyon régre mentünk vissza és ők korban is változtak, anyós eltűnt, a párom meg még mitnha igyanolyn idős lett volna mint most de másképp nézett ki kicsivel. Odamentem hozzá hogy megoleljem de mem osmert fel, mindenki más tudta ki vagyok de én meg őket nem tudtam pontosan kik, de segítettek nekem. Nem mondtak semmit és nem közvetlen segitettek hanem elsunyítva, de erre már nem emlékszem pontosan hogyan. Aztán elkezdtem ugrálni az időben és először csak 1 férfi követett mindenhova, mint valami nyomozó/rendőr, de mintha tudta volna hogy időt utaztam és ezért akart volna elkapni. Rengeteg helyen és időben voltam és láttam dolgokat, amiket később nekem kellett megcsinálnom hogy visszajussak oda ahova mentünk párom és anyósommal és mikor megtaláltam párom elmondtam neki hogy ki ő ki vagyok én mi történt és hogy és hogy szükségem van rá, a páromra, a "becenév amin szólítjuk egymást mióta ismerjük egymást"-ra, és akkor mintha bekattant volna nála valami hogy ez ismerős neki és együtt elindultunk valamerre, mert a férfi akit írtam megint megtalált de már nem volt egyedül, mintha már a felettesével követett volna, aztán valamilyen furcsa gyárban voltam ahol segített nekem egy valaki aki tudta ki vagyok, de a párját meg én ismertem de ő nem ismert fel engem, aztán kaptam egy fegyvert és egy kocsit hogy siessek. Utána megtaláltam megint a páromat és mintha minden kezdett volna szét porladni, szétesni és mikor oda értem hozzá megcsókoltam és azt mondtam szeretem, aztán azt mondta "tudom ki vagy" és mire vissza csókolt volna, már felébredtem. Nagyon vert ébredés után a szivem és folyamatosan remegtem. Nagyon válságosnak tűnt és nagyon közeli volt.
Nem néztem semmit az elmúlt hetekben, amiben bármi hasonló lett volna.
Párommal pedig mióta találkoztunk mindketten úgy érezzük, hogy mintha már találkoztunk volna azelőtt,és már elég régóta együtt vagyunk.
Ez mit jelenthetett? Az álom?
Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan, ébredés után telefonba írtam mi történt.
Meg az ugrott be hogy mikor azt mondta nem tudja ki vagyok, visszakerdeztem h biztos? Aztan bologatott es mindenki nezett hogy "nemár :o". Aztan ideges lettem es hirtelen oregedni kezdtem, durvan hullott a hajam és mintha a bent levok nyugtattak volna hogy menni fog nyugi.
De testileg bent voltak a hazban, es mintha lelekben tamogattak volna. "Szellemkent". Vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!