Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Szerintetek ennek lehet...

Szerintetek ennek lehet valami jelentése vagy miért húz le ennyire ez az álom?

Figyelt kérdés

Amit ma álmodtam valamiért nagyon felkavaró volt számomra .

Kissebb gyerek voltam és talán még 8 gyerek volt velem együtt fogva tartva egy őrült középkorú férfi által egy erdős részen. Matracokon aludtunk . Egyik nap egy fiú szökni akart de a férfi lelőtte , ezek után semelyikőnknek se jutott eszébe a szökés gondolata. Egyik nap valahogy még jobban vágytam rá hogy elszökjek és miután a férfi elment valamit csinálni kiszöktem és csak futottam fura ismeretlen helyekre , sötét utakon előre ( előző este is menekültem az álmomban ugyanilyen sötét utakon , este van hiába égnek a villanyok az úton semmit se látok csak feketeséget és oda futok bele) a férfi persze követett én pedig minden embernek könyörögtem és senki nem segített. Miután felkeltem is olyan rossz szorongó érzés van bennem , hogy félek visszamenni a szobába aludni. Szerintetek lehet valami oka amiért ilyeneket álmodok vagy valami jelentése?

2022. márc. 11. 03:41
 1/1 Grimfox ***** válasza:
75%

A való életedben kellene utánanézned, hogy van e olyan életterület, ahol korlátozva, negatív érzelmek által behatárolva érzed magad. Valószínű valamilyen szociális terület lesz, ahol nem csak te vagy ebben a helyzetben. Munka, család, baráti kör, vagy hasonló. A fogvatartó jelöli azt a kényszerítő erőt, ami a félelmetek által ott tart titeket abban a helyzetben. Ha próbáltok kitörni, megöl, azaz véget vet annak a helyzetnek, amiben vagy(tok), és ez negatívan befolyásolja az életed többi területét. Az hogy senki sem segít, mikor elszöksz, és sötétben menekülsz azt jelzi, hogy nem látsz kiutat, sem senkit, akihez fordulhatnál.

Ez csak példa lesz: Egy kihasználó munkahely, ahol kirúgnak, ha nem működsz együtt a kellemetlen munkakörülményekkel, és nem nagyon látsz más lehetőséget, hogy munkát szerezz, ha onnan elküldenek. Ugyanígy a többi ott dolgozó. Ismétlem, ez csak példa egy élethelyzetre, amire akár vonatkozhat is az álmod.

2022. márc. 11. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!