Hisztek az álmok jelentésében?
Nem tudom, mit jelent pontosan, de elég nagy baromságot álmodtam... Először is leszögezném, hogy rákerestem, de csak annyit írt az online álmoskönyv, hogy bezárva érzem magam és nem tudom melyik utat válasszam. Ennél azért összetettebb a dolog. Én nem nagyon hiszek benne de kíváncsiságból azért ránézek. Ha van itt olyan aki ért valamennyire ehhez, légyszi csak az írjon. Szóval a sztori elég nagy hülyeség és zavaros:
Annyi volt, hogy börtönbe zártak (fogalmam sincs hogy miért, ez kimaradt) bevezettek a cellámba, rámzárták az ajtót... jump... Egyszer csak a börtön folyosóin találtam magam, ahonnan egyszer csak egy terem nyílt, ami hasonlított egy konditeremhez, de súlyok helyett szexbabák voltak amiknek farkuk volt :D :D (erre mondjátok, hogy nem beteg) leginkább nőknek való szexbabák voltak, de mintha láttam volna művaginát is, de abból talán csak egyet. Persze közben végig egyesül voltam. Arra gondoltam, hogy ez valami koedulált börtön?
Aztán megint ugrás... Volt olyan hogy csak simán kisétáltam a bejárati ajtón, szóval simán megszökhettem volna, de csak lestem, hogy most mi van.. csak úgy kijöttem? Aztán persze rájött egy őr, aki vissza is vezetett és csodálkozott, hogy maradhatott nyitva az ajtó. Nem igazi börtönre kell gondolni hatalmas falakkal, hanem csak inkább egy sima épületre. Akár csak egy ház. Kb ennyi volt / ennyire emlékszem.
Szerintetek is elég beteg? XD
Nem tudom mi értelme ennek. Ti mennyire tulajdonítotok jelentőséget az álmoknak?
Az álmok jelentése eléggé függ attól, hogy az adott személynek milyen a személyisége, lelkiállapota. Ebből következik, hogy az álmaink jelentését nem igazán lehet értelmezni a könyvesboltokban és interneten lévő "álommagyarázó" könyvekből, mert azok nagyon általánosítanak (pl ha temetésről álmodsz, a könyv azt írja, hogy nagyon foglalkoztat a halál gondolata, míg a valóságban lehet, hogy csak láttál egy ilyet a TV-ben, és egyszerűen csak beugrott neked emlékként álom formájában, miközben nem is érdekel a halál és az ehhez hasonlók...).
Az újságokban és magazinokban lévő horoszkópokban is csak olyan dolgokat írnak (nagy utazás, pénzhez fogsz jutni, a szerelmi életedben változás áll be, stb) ami bárkire megfeleltethető, annyira általánosít (ha meg a valódi horószkópodra vagy kíváncsi, akkor ajánlatos külön elmenni hivatásos asztrológushoz, aki megvizsgálja a nap és hold jegyed, aszcendensed, a bolygók helyzetét a különböző állatövi jegyekben, a fázisok állapotát, stb...)
Nagyon sok álomnak van jelentése, és valószínű ennek az álomnak is volt, nekem úgy tűnik foglalkoztat valami.
Ismernünk kéne jobban viszont a helyzeted és a kontextust, anélkül nem lehet megmondani mit jelent.
Arról most inkább nem kezdenék el regényt írni, hogy milyen a személyiségem :D
Annyira oedig nem foglalkoztat, hogy asztrológushoz menjek miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!