Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Vér ömlött a számból álmokban....

Vér ömlött a számból álmokban. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A kérdésemet láthatjátok fentebb, de muszáj kifejtenem az egész álmomat.

A fürdőszobánkban voltam, öblögettem a fogkrémmel, és észrevettem, hogy miközben mostam ki a számból, van ott egy kis vér is. Ezután széthúztam a számat, és egyből a bal oldalra néztem, ahol láttam, hogy valamelyik hátsó fogam alatt vérzik kicsit az ínyem. Ezután persze elkezdtem öblögetni, viszont minél több, és több vér jött, csak ömlött a vér, kiloccsant a számból a kagylóba. Ez körülbelül háromszor történt meg, a végén már sírtam kétségbeesettségemben. Mikor felnéztem a tükörbe, láttam a véres számat. Minél jobban próbáltam kimosni a vért, annál több jött. A végén már fekete volt. Kimentem a szobából, hogy szóljak anyukámnak, hogy ,,Anya, vérzik a szám." anya meg püffögött, tudjátok olyan stílusban, hogy "mégis mi nyűgöd van már megint?". Viszont kitoccsant a vér újra a számból a padlóra, voltak benne kis buborékok, és sötétvörös volt, majdnem fekete, nagyon sírtam. Ezután a mentőben ültem.

Ez az álom mit jelenthet?

Előre is köszönöm a választ!

2022. febr. 12. 06:59
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy túl sok horrorfilmet nézel és túl keveset alszol.
2022. febr. 12. 09:12
 2/6 Grimfox ***** válasza:

Olyasmi miatt érzed úgy, hogy csökken az életerőd, illetve félsz, hogy csökken a vitalitásod, amin sokat rágódsz, sresszelsz, és nem kapsz benne támogatást a családodtól. A vér életszimbólum, ha vért vesztesz, azt jelenti, hogy úgy érzed, lassan lemorzsolódik az életed(jelenthet ilyet), a fogak egyik jelentése, hogy nem tudod feldolgozni az adott problémát. Nemhogy megemészteni nem tudod, de befogadni, "megrágni" sem. A kettő együtt azt adja ki, hogy amin rágódsz, amiatt elhagy az életkedved, életerőd, és nem számíthatsz(úgy érzed nem számíthatsz) külső segítségre, még akkor sem, ha egyértelműen súlyos a helyzeted. A fekete vér azt is mutathatja, hogy ez a probléma megmérgezi, elsötétíti a hangulatodat, mintegy megbetegít.

Ez egy lehetséges megfejtés, nem állítom, hogy igaz. Próbáld a közelmúlt, és jelen problémáit számba venni, hogy igaz e a fenti leírás valamelyikre.

2022. febr. 12. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Volt egy hasonló álmom egyszer: ültem a kanapén, és elkezdett folyni a vér a számból. A szüleim pedig megjegyezték, hogy olyan, mintha a tüdődből jönne.

Nem sokkal később tüdőgyulladást állapítottak meg nálam, pedig az álomkor még semmi bajom sem volt.

Nem tudom, hogy volt-e bármi összefüggés.

Talán,elkaptál egy fertőzést, és bár még nincsenek tüneteid, valamit mégis csak érzel.

Természetesen, simán elképzelhető, hogy csak nyomaszt valami, és az jelenik meg így az álmodban. Szerintem amúgy ez a legvalószínűbb.

2022. febr. 12. 12:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem pár napja egy démonná alakult nővér mészárolt le egy injekciós tűvel… és még ébredés után is fájt. Na ez sem jelenthet túl jót
2022. febr. 12. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:
#2. Igen, nagyon igaz. Sajnos.
2022. febr. 12. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Egészségedre, testi épségedre fokozottabban figyelj a továbbiakban. Életerőt, egészséget jelenti, a tapasztalataim szerint.
2022. febr. 12. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!