Miért álmodom azt többször is, hogy a legjobb barátnőm meghal?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm már 3-4 -szer is meghalt álmomban. Egyszer egy másik legjobb barátnőmmel együtt. Miért van ez? Olyan rosszul esik mindig... :( Esetleg szakavatottak válasza jöhet, de bárki írjon, akinek van tippje, hogy ez miért van.2010. szept. 12. 15:52
1/8 anonim válasza:
én is egy csomószor ezt álmodom.nem veszekedtetek mostanában vagy nincs köztetek súrlódás?nekem ilyenkor szokott ez lenni,szerintem bevonzzuk azzal,hogy sokat gondolunk egy adott személyre.furcsa mindenesetre és nagyon-nagyon félelmetes : ((
2/8 A kérdező kommentje:
nem, minden a legnagyobb rendben közöttünk =/
2010. szept. 12. 16:27
3/8 anonim válasza:
Nyugodj meg, ez nem jelent semmit! Akik nagyon babonásak, azok mondják hogy az álmokban a víz jelenti a halálesetet. Például ha elmerül a kocsitok a vízben, vagy ti. Mindegy, csak legyen benne víz. De ezt is csak a babonásak mondják, nem kell komolyan venni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi:) De akkor mégis mit jelent? =)
2010. szept. 12. 17:17
5/8 anonim válasza:
Azt nem tudom, de itt egy szakértő, szerintem kérdezzed meg ha annyira zavar a dolog:
Remélem segítettem :)
6/8 A kérdező kommentje:
Kösz:)
2010. szept. 12. 20:04
7/8 anonim válasza:
A víz sosem jelentette a halált.
A halál az elmúlás, az új kezdet jelképe, tehát a barátság elmúlásával lehet összefüggésben.
8/8 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon szereted és ragaszkodsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!