Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi jelent árvízzel álmodni?

Mi jelent árvízzel álmodni?

Figyelt kérdés
Tegnapról mára azt álmodtam, h a városban árvíz volt, én pedig az udvarunkon lévő műhely szerű helyiségben lévő asztalon ültem és nézten ahogy folyik be a barnás-szürkés színű víz. (De volt 1-2mp ameddig azt láttam kifeje folyik a víz de nagyon homályos emlékem van erről ezért sztem csak képzelődtem) Nem volt nagy víz, kb bokáig érő volt. És közben 2 bárátnőmmel beszélgettem a csoportban. Egyik lány aki alapból laza és reális típus, ő nagyon félt és arról írt h ez az év nagyon el van baszva, mert még az elején járunk de már vírus, háború és árvíz van egyszerre. A másik lány pedig aki a valóságban parazósabb ő csak kicsit félt, én pedig egyáltalan nem. Utána bementem a szobámba és azt láttam a nedves a padló, mintha fel lenne mosva és félig fel lenne száradva.
2022. febr. 28. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jól rémlik a zavaros víz betegséget jelent.
2022. febr. 28. 11:13
 2/5 Grimfox ***** válasza:
Egyszerre szakadt, vagy épp szakad a nyakadba egy sor felgyülemlett probléma, és aggodalom.
2022. febr. 28. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem meglepő ez az álom most. A nyakunkon van több közéleti probléma is. Nem kell benne nehéz szimbolikát keresni.

A kívülről jövő stressz már benned is ott van, de igyekszel tisztán tartani az elméd. Erre utalhat a felmosott szoba. Ez jó jel.

2022. febr. 28. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Pisilned kellett, de nagyon, vagy pedig fáztál a takaró alatt, kilógott a lábad vagy ilyesmi. Felébredtél nem érezted esetleg?
2022. márc. 2. 10:42
 5/5 anonim válasza:
0%
Semmit.
2022. márc. 24. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!