Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most komolyan kb. az árvízzel...

Most komolyan kb. az árvízzel fogja megnyerni a választást?

Figyelt kérdés

Sokan elvannak szállva Orbántól, mert kimegy a segíteni az árvízre? de jó

két nappal ezelőtt én azt mondtam anyámnak, hogy én a helyében a gáthoz is kimennék homokzsákozni, na úgy látom ezt a mai nap neki is eszébe jutott

milyen jó meló ez Orbán úrnak, meddig tart ez az árvíz? 1 hónap? 1havi munkáért 4 évig lopni, cserélnék vele

2013. jún. 7. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyurcsány is kint volt ,meg a Jobbik is.

Legalább ebben összefogott mindenki.

2013. jún. 7. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
Attól mert szakadt ruhában körbe turnézzák a helyet senkinek nem lesz jobb. Ellőnek pár kampányvideót amúgy meg nem csinálnak semmit.
2013. jún. 7. 16:57
 3/9 A kérdező kommentje:

a 21. századra egy folyó ellen kell harcolni?

egyiptomiak jobban megoldották

2013. jún. 7. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

"Legalább ebben összefogott mindenki."

Inkább kihasználják a lehetőséget, hogy kampányoljanak egy kicsit! :)

2013. jún. 7. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
A kérdező teljesen komolytalan, szerintem még folyót nem láttál életedben.De vethetsz egy pillantást Passaura is.
2013. jún. 7. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Összes politikus kint van a gáton, mindenki teszi, amit kell... Az ellenzék embereket toboroz és zsákot pakol... A kormány meg csinálja a feladatát.

Itt igazából mindenki azt csinálja, amit a szakemberek kérnek tőlük katasztrófavédelem, vízügyesek, stb ... Orbán is ennek tesz eleget,ha többes számban fogalmaz!

Ezért nem lehet ebből igazi reklámot csinálni.

2013. jún. 7. 17:35
 7/9 anonim ***** válasza:
95%
Hollandok meg tenger ellen harcolnak ... igaz utóbbi kiszámíthatóbb, mint a folyók ... A természet harcolni fog azért, amit elvettek tőle! Európa egyik leghosszabb árvíz védelmi vonala van Mo. Ráadásul nagyon kicsi az esése, így már pár 10 centis összetorlódás is nagyon komoly problémát jelent .... Rajka és Budapest között 28m méter az esés több mint 200 kilométer távolság...
2013. jún. 7. 17:45
 8/9 Dick Esmen ***** válasza:
Kiment segíteni?Én úgy tudtam,hogy csak "irányít" meg dumál.
2013. jún. 7. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Az csak bambul ott azt ennyi. Gyurcsány legalább lapátol meg pakol is.

Én akkor sem szavaznék Orbánra ha éjjel nappal pakolná a zsákokat és beülne egy bobcatbe homokot túrni még akkor sem. Ez egyrészt nem erről szól, és ha már ő a miniszterelnökünk aki eddig csak a fesztivált okozta itt akkor most csináljon valami jót is. A márciusi hóhelyzetet eléggé elbaltázták most pedig jóvá akarja azt tenni ezzel.

2013. jún. 8. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!