Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valami tanács, hogy mit...

Valami tanács, hogy mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A múlt éjjel kígyóval álmodtam és nagyon megijedtem. Szeretnék kérni segítséget, hogy mit szimbolizálhat.

Egy elhagyatott kertben láttam meg, és gyorsan megtámadott de nem mart meg, még ki is kerültem álmomban a támadását.

Aztán mellette volt egy macska, viszont azt megmarta.

Tudna valaki segíteni?

2022. febr. 18. 06:27
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Rejtett szexuális tartalom. Az ágyékod kívánja a kígyószerű húst.
2022. febr. 18. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
57%
A kígyó a bölcsesség egyik szimbóluma, úgyhogy ha megjelenik az álmodban, az jó eséllyel utal arra, hogy valamilyen fontos információhoz jutsz a jövőben.
2022. febr. 18. 09:59
 3/10 Grimfox ***** válasza:
62%

Az álomszimbolikában/tudattalanban a kígyó rejtett fenyegetést szokott jelenteni, alattomosságot, és "mérget", olyan támadást, amit csak akkor veszel észre, amikor már késő. A való életre vetítve, volt, vagy van a környezetedben egy alattomos rosszakaród. Illetve nem feltétlen csak a te rosszakaród, megeshet, hogy bárkivel így viselkedik, aki a közelében van. A macska megtámadása utalhat erre(nem feltétlenül persze).

A jelentés nagyban függ attól, hogy jelenik meg az adott dolog az álmodban. Ha fenyegető, félelmet kelt, akkor nem lehet pozitív jelentése, még ha olyasmi is, amit ébren mondjuk szeretsz.

2022. febr. 18. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
a kígyónak erőteljes szexuális, zavaró vagy éppenséggel fenyegető jelentése van
2022. febr. 18. 10:33
 5/10 Grimfox ***** válasza:
59%
A szexuálist nem tudom. Csak azért mert távolról fallikus kinézetű...A zavaró, és fenyegető jelentés viszont szerintem is helytálló.
2022. febr. 18. 10:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még most is a hatása alatt vagyok, mert az àlom másik felében valami temetés szerű szertartást láttam.
2022. febr. 18. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Valamilyen veszély leselkedik rád és az álom jelezte előre.
2022. febr. 18. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
az egvilagon semmit se jelent, csak egy alom volt
2022. febr. 18. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Ha nő vagy, a #1-es válasz teljesen igaz. (Ugyanis a kígyó a legférfiasabb állat: orrától a farka végéig farok.)

.

Ugyanez a válasz második része ("valamilyen fontos információhoz jutsz") csak akkor lenne igaz, ha megmart volna, de így csak megmutatta magát, semmit nem közölt (marás) veled.

2022. febr. 18. 13:28
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
A macska a szűz csillagjegy állata, míg a kígyó a skorpióé. A kert az elhagyott édenkertet szimbolizálja.Tehát ha a kígyó megmarja a macskát, akkor az a szüzesség elvesztését jelenti. Készülj fel az aktusra.
2022. febr. 18. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!