Valami tanács, hogy mit jelenthet?
Sziasztok!
A múlt éjjel kígyóval álmodtam és nagyon megijedtem. Szeretnék kérni segítséget, hogy mit szimbolizálhat.
Egy elhagyatott kertben láttam meg, és gyorsan megtámadott de nem mart meg, még ki is kerültem álmomban a támadását.
Aztán mellette volt egy macska, viszont azt megmarta.
Tudna valaki segíteni?
Az álomszimbolikában/tudattalanban a kígyó rejtett fenyegetést szokott jelenteni, alattomosságot, és "mérget", olyan támadást, amit csak akkor veszel észre, amikor már késő. A való életre vetítve, volt, vagy van a környezetedben egy alattomos rosszakaród. Illetve nem feltétlen csak a te rosszakaród, megeshet, hogy bárkivel így viselkedik, aki a közelében van. A macska megtámadása utalhat erre(nem feltétlenül persze).
A jelentés nagyban függ attól, hogy jelenik meg az adott dolog az álmodban. Ha fenyegető, félelmet kelt, akkor nem lehet pozitív jelentése, még ha olyasmi is, amit ébren mondjuk szeretsz.
Ha nő vagy, a #1-es válasz teljesen igaz. (Ugyanis a kígyó a legférfiasabb állat: orrától a farka végéig farok.)
.
Ugyanez a válasz második része ("valamilyen fontos információhoz jutsz") csak akkor lenne igaz, ha megmart volna, de így csak megmutatta magát, semmit nem közölt (marás) veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!