Miért álmodom mindig ugyanazt?
Az álomfejtés mindig egy asszociációs játék, először azzal kell kezdened, hogy azt fejted meg, hogy számodra mit jelentek a megjelenő szimbólumok, képek, helyek, személyek. Míg valakinek a madár a szabadságot jelöli, úgy másnak a veszélyt testesíti meg, ezért nem feltétlenül jó az álomfejtésről szóló könyveket bújni, mert az nagyrészt régi szokásokon, hitvalláson, babonán alapszik és talán egy-egy térséget von csak maga alá.
Ha én ezt álmodnám, számomra a sziget az elszigetelődést jelenítené meg, a világból való kiszorítottságot és magányt, bár ez függene attól is hogy mi veszi még körbe, de nekem a sziget mindenképp egy elhatárolódást jelölne. A forgószéllel meg inkább egy veszélynek érzékelt lehetőséget, ami éppen kiemelne az adott helyzetből, de mivel félek meglépni, így úgy érzékelném, hogy ez egy rossz dolog, ami túlságosan felforgatná az életem és bizonytalanságot ültet belém, mert nem tudom, hova sodor végül a szél és mi sül ki belőle, ha elhagyom a megszokott szigetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!