Miért álmodom mindig ugyanazt?
Tavaly novemberben halt meg édesanyám.Sajnos nagyon sokat volt kórházban.Mindig ugyanazt a helyzetet álmodom,ahogy haldoklik az ágyon és szenved.Csak a szobák elrendezése más,de az álom ugyanaz.
Sajnos sok rosszat elkövettem ellene,amit nem kellett volna(25 vagyok)de ápoltam,gondoskodtam róla.Ma is vele álmodtam,tisztán kivehető mindig az arca.Nem tudom,miért van ez....Hiányzik
Kiemelem, amit írtál :)
"ápoltam,gondoskodtam róla."
Az álmod egy üzenet neked. Ezt jelenti:
A dolgok változnak és minden megy a maga sorrendjében, ne hagyd magad becsapni, hisz te minden tőled telhetőt megtettél. Láttad édesanyádat szenvedni, de meghalni nem. Hálás neked azért, hogy segítettél neki, a lelkeitek még mindig kötődnek egymáshoz. Ha eljön a te időd, akkor újra megölelhetitek egymást.
A lényeg, hogy nem fogod őt soha elfelejteni, hisz benned él tovább. Ne feledd meghalni nem láttad. :)
Szeret téged, megszabadult a szenvedéstől, és most már boldogan él tovább. Lélekben mindig ott van veled. Érezheted őt jelenléte vagy illata révén, ő mindig ott lesz veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!