Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Eléggé fura álmom volt délelőtt elaludtam és egy helikopterben voltunk volt ott egy néni a délutános tanárom meg azt hiszem még egy ember ebben nem vagyok biztos meg ügye én voltam és én széken ültem és átugrottam hirtelen a tanáromhoz a székkel és a néni megszólal egszercsak majd kitörik a lába és a tanárom miért törne ki.? Egyszercsak egy szobában találtam magam benne volt egyébként 2 híresség is az egyik xxtentacion de ő úgy volt benne hogy keringet róla álmomban vlmi teória hogy nem szabad róla megnezni vlmit mert nem tudom mi történik sztem ennek nincs jelentősége hogy ő benne volt mostanában sok videót láttam róla tiktokon na de a másik híresség az inkább török színész az en lányom sorozatban volt benne na és ő próbált minket kiszabaditani a szobából és atmentem egy másik szobába ahol ő volt egyébként a barátjával azt tervezték hogy ők majd kiugranak az ablakon úgy szöknek meg és hirtelen azon kaptam magam hogy ők egyszercsak meghaltak a földön feküdve bezáródott a szoba ajtaja a tabletem is benne volt az álmomban és a gyakorikérdések is a tabletem benyelt vlmi vírust és a gyakorikérdések kék helyett narancssárgaból citromsárgavvá alakult és így ment sorba vìzszintesen a színek egyfolytában váltakoztak majd kidobott a gyakorikérdésekből és az alkalmazások helyett ilyen fájlok jelentek meg és a tabom kikapcsolt közbe rezget meg ilyeneket csinált majd a tabom képernyője elsőtetedett és piros betűkkel azt írta ki angolul hogy a telefonja meghalt vagy vlmi ilyesmi volt nem tudom majd teljesen kikapcsolt sikerült újraínditanom és az appok helyett ahogy írtam fájlok voltak na igen és úgy éreztem hogy ez a tabom egyik másolata volt és az eredeti tabom ott volt a földön azt is bekapcsoltam és az se volt jó azon egy fekete négyzett jelent meg az alján és ügye fájlok az appok helyett na és nem foglalkoztam vele hirtelen ledobtam a földre a tabot és próbáltam kínyitni a szoba ajtaját de egyszerűen nem nyílott hirtelen mintha valamilyen gőz jött be a nyitott ablakon a szobába és nagyon melegem lett ízadtam is és egyre

egyre jobban rángattam a kilincset de nem nyílott és egyébként én nem is abban a szobában voltam hanem egy hátsó szobában ahol több ember volt úgymond túszul ejtve nem emlékszem pontosan hogy hogy voltak fogvatartva azt hiszem megvoltak kötözve de én valahogy kirudtam szabadulni és a hátsó szobával szemben volt valami ajtó ami kifele nyílott de ha azon kimentem volna akkor meghaltam volna mert ügye kintre nyílott és a levegőben voltunk vagyis nem tudom pontosan. Na és ügye hirtelen eltűnt ez az egész kilincs is minden és már egy számítógép előtt voltam ahol vlmilyen gtás legendákat láttam leirva volt ott vlmi repülő szörny de csak képben meg volt ott vlmilyen emberek voltak rajzolva és azok késsel ölték Cjt na és itt ért véget az álom sztem ennek a gtás dolognak sincs jelentősége. De mit gondoltok mit jelenthet az álom.? Esetleg előző élettel kapcsolatos vagy szimplán hülyeség az egész vagy vlmi más jelentősége van.?

2022. febr. 7. 17:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi ez nagyon sok lett de valahova ki kellet írnom picit fel zaklatott ez az álom.
2022. febr. 7. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
Bocs már, hogy nem olvasom el, de ha délelőtt visszaalszom, akkor én is bődületes marhaságokat álmodok. Sőt, mások is. Semmit nem kell beleképzelni, egyszerű biológiai okai vannak.
2022. febr. 7. 19:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Aha értem azt hittem vlmi komolyat jelent köszi a választ!
2022. febr. 7. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt, hogy le fogsz egyszer zuhanni egy helikopterrel, de túléled, ezért xxxtentacion szelleme a házadba fog menni és ettől meg fogsz tanulni törökül, de közben vírust kap a tabletod és emiatt megszűnik a Gyakori Kérdések oldal és azt fogja valaki hinni, hogy te direkt szűntetted meg az oldalt, ezért az a valaki fel fogja gyújtani a házadat és aztán te bosszúból megkötözöd őt és lelököd őt egy 10 emeletes ház tetejéről, aztán emiatt börtönbe zárnak téged, de egy YouTube videós kiszabadít téged onnan és utána le fogod tölteni a GTA 5-öt. Az álmod nagyjából ennyit jelent.
2022. febr. 17. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!