Ez mit jelenthet? Az álmom, tudom hülyén hangzik. De csak komoly válaszokat kérek!
Az álmomban egy férfi akivel személyesen még nem találkoztam csak a neten írtam neki még videót, képet küldtünk na mindegy is. De az álmomban az volt hogy dárcoztam és többen is voltak és mondták hogy domjam meg a fiút ő pont az asztalnál ült és évet. Az emberek elkezdték skandálni hogy dobjam, dobjam. Én oda mentem a fiúhoz és a szájára adtam egy puszit de nem volt olyan csók csak szájra puszi. És nem dobtam meg eltettem a darcot.
Ezt miért álmodtam?
Nem furcsák maga az egész?
És miért pusziltam meg?
Ez igen könnyen megmagyarázható álom.
Gyakorlatilag azt jelenti, ami történt is. Hogy te közeledni akarsz hozzá, szereted, kapcsolatot akarsz vele.
A többiek biztatását (hogy dobd meg) én úgy értelmezem, hogy sokan ellendrukkereid ebben a kapcsolatban és azt akarják, hogy küldd el magadtól. De lehet úgy is értelmezni, hogy belső félelmek dolgoznak benned, hogy a fiúval hátha nem lesz jó a kapcsolat, nem kéne belemenni, le kéne zárni. Te viszont nem hallgatsz a "belső szirénekre" és bizalmat szavazol a fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!