Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Van két srác, (legyen mondjuk Padló és Freddie) akiket a haverjaimmal nagyon shippelünk. Szerintem amúgy van köztük valami de ki tudja...

Szóval az álom úgy kezdődött, hogy Padló vett 2 repjegyet. Egyet magának es egyet Freddie-nek. Az 1. osztályon utaztak full egyedül. Padló egy kisvillával etette Freddie-t. Freddie elkezdett nevetni (a valóságban még soha nem láttam ilyen édes fejet vágni pedig alapból édes feje van a gyereknek). Közben körbe körbe forgott és énekelt. Nem tudom ez mennyire fontos, de tisztán emlékszem hogy Lil Peep-től a The Song They Played-nek ezt a részét énekelte:

Baby, I'm a drug, you're addicted to my love

I thought you were the one, but you were just another one

Call me Hellboy, I got fire in my blunt

Don't call me emo, don't call me punk

I'm a vampire, bitch, I'm countin' money up

I'm with Lil Peep, yeah, we hotter than the sun

You should tell your boyfriend stop tryna be like us

Tatted on my face, baby, I don't give a fuck....

(Valszeg ez full lényegtelen infó volt xd)

A repülő ajtaja nyitva volt de közben kitudja mennyivel repültek szóval ez nem tom hogy jött össze...

Freddie oda ment az ajtóhoz és háttal előre kiugrott a repülőből. Integetett Padlónak és mondta hogy repüljön vele. Eközben végig rohadt aranyosan mosolygott. Padló utána ugrott, megölelte és lezuhantak. Amikor földetértek felébredtem de mindketten rohadt boldognak tűntek.

Mi lehet ennek az álomnak a jelentése?

A válaszokat előre is köszi! :)

2022. jan. 30. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Elmebeteg...
2022. febr. 1. 08:22
 2/2 A kérdező kommentje:
...köszi ez sokat segített xd
2022. febr. 1. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!