Mit jelent tűzzel álmodni?
Figyelt kérdés
Álmomban tesómék bementek a boltba, én meg addig megálltam a cuccokkal kint, de láttam kicsit messzebb elszórodva pár cuccot. Szóltam a kisfiúnak előttem, ő is megijedt, hogy nem-e ő hagyott el valamit, így megbeszéltük, hogy ő vigyáz a cuccaimra, én meg megnézem. Oda is mentem, megnéztem, közben a kisfiú nem bírta el a karton vízem, ami valamiért egy kerekes valamire volt rátéve és átgurult vele az út másik oldalára (sétálóutca), közben az apja is kirohant segíteni neki, aki amúgy a bolt vezetője. Aztán láttam messziről, hogy hirtelen kigyulladt, onnan pedig átterjedt az előtte lévő épületre. Eszembe jutott, hogy arra vannak tesómék, illetve anyukám egy másik üzletben dolgozik arra, így elkezdtem rohanni. Már a tűzoltók is kijöttek, de a tűz már máshol is kigyulladt és nem közvetlenül az eredeti tűz mellett. Egy férfi okozta a tüzet a többi helyen, aki valamiért mérges volt mindannyiunkra, és mikor ellene akartunk menni, feltűnt, hogy nagyobb nálunk, akár egy óriás.2022. febr. 6. 09:41
1/1 Grimfox válasza:
Van egy haragosod, aki képes komoly problémákat okozni neked, akár úgy is, hogy a környezetednek okoz problémákat, csak hogy neked ártson. Társadalmi/munkahelyi/anyagi téren feletted áll. Ez valószínűleg már most folyamatban van, vagy már előre látható, hogy meg fog történni. Megeshet, hogy tényleg nem csak rád haragszik, hanem a környezetedre is. Mondjuk a család egy haragosa. A tűz gyorsan elharapózó, tényleg nagy kárt okozó dologra utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!