Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent akváriumi hallal...

Mit jelent akváriumi hallal álmodni?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja visszatérően álmodok olyat, hogy az akváriumból halak ugrálnak ki vagy épp akvárium előtt van a földön döglött hal... Vagy épp az akváriumba van számomra furcsa hal ami elég nagy és amiatt ugrálnak ki a halak

Ez mit jelent?

Többnyire a tesóm lakásába vagyok az álmomba, neki van is egy nagy akvárium és egy kicsi is

De egy ideje én is eldöntöttem, hogy idén nyáron fogok be telepíteni egy bettás akváriumot.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2022. jan. 10. 09:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenképpen változtatni akarsz az életeden: valószínű saját vállalkozást vagy önálló életet szeretnél, de mindenképp ki akarsz törni a komfortzónádból. Hogy egy nagy hal miatt ugrálnak ki a kisebb halak , jelzi azt, hogy van egy szülő vagy egy pár vagy valami rokon, aki nyomást gyakorol rád, ezért akarsz önállóbb lenni (vagyis tőle akarsz megszabadulni). Az akvárium előtti döglött hal jelzi, hogy vannak ötletek, amiket valamiért nem lehet kivitelezni. Nem tudom, milyen viszonyban vagytok tesóddal, de szerintem számíthattok egymásra, ezt jelzi, hogy az ő lakásába álmodod magad.
2022. febr. 12. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!