Zöld kígyóval álmodni mit jelent?
Figyelt kérdés
Tegnap este álmodtam egy zöld kígyóval. Nem volt vad, közepes méretű volt és nem harapott meg. Olyan volt az egész, mintha a tv-ben nézném, mintha közvetlenül az arcom előtt történne minden. Becsúszott egy nyitott ajtón, csúszott ide oda, fel le. Aztán felém indult és úgymond "belemászott a képembe" de nem támadóan, csak kb mintha átcsúszna az arcomon(nemtudom ez érthető-e) Itt ébredtem fel. A történethez hozzátartozik, hogy a valóságban kígyófóbiám van, álmodni szerencsére csak ritkán szoktam velük, de mindig felriadás a vége. Ma reggel is az volt. Ha szükséges a jelentése kiderítéséhez, elmondok még egykét részletet a tegnap estémről, mert nem volt átlagos (akár privátban, akár itt)2022. jan. 3. 18:44
2/3 anonim válasza:
Érdekes, nekem is volt egy hasonló, zöld-kígyós álmom és valamiért tisztán emlékszem rá azóta is.
A kígyó egyébként a spirituális energia/tudás, esetleg a magasabb tudatosság szimbóluma, tehát mindenképpen egy pozitív jelképnek minősül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!