Kiesett 2 fogam álmomban, nem jelent feltétlenül halált?
Figyelt kérdés
Tavaj 2 szerettemet is elvesztettem. Az álmomban csak úgy magától kijött 2 felső kisörlő fogam, de vissza tudtam rakni őket mintha egy puzzlet raknék ki visssta nyomtam őket a helyükre, teltek a napok (álmomban) és folyamatosan a nyelvemmel tartottam hol az egyik hol a másik fogamat,hogy ne jöjjön ki vagy a kezemmel. Amikor felébredtem megnéztem a szüleimet hajnalifél négy volt. Most akkor éljek rettegésben? Nem voltam fogorvosnal,nem is voltak most eszembe a fogaim h velül álmodjak..2022. febr. 2. 07:27
1/8 A kérdező kommentje:
*Amikor felkeltem toltam az egyik fogamat a nyelvemmel :s bocsánat hogy elírtam pár betűt.
2022. febr. 2. 07:29
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez tokre hülyeség
Az egész álmoskönyv
Sose volt jóslás egyik álmom sem, az se, ami konkrét dolgot mutatott
Inkabb, ami foglalkoztatott, vagy valami abszurd hülyeség
Volt egy olyan, higy a 20 bol egyik ilyen után 2 nappal letört egyik foga.
3/8 anonim válasza:
Én már milliószor álmodtam kihullott foggal, nem történt semmi rossz. Ez csak babona.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. febr. 2. 12:03
5/8 Bálvány válasza:
kihulló fogak = öregedés.
Szimbolikusan tehát ezt jelenti.
Én is álmodtam ilyeneket 40 éves korom körül. Te viszont hány éves lehetsz, ha apu-anyu a szomszédban alszik?
6/8 A kérdező kommentje:
24
2022. febr. 2. 14:10
7/8 anonim válasza:
Nos.
A kihulló fog biztonsághiányra, kiszámíthatatlanság érzésére utal. Ha úgy érzed mindent megteszel, de semmit se ér, mert bármit teszel, nem rajtad múlnak téged érintő dolgok, ezért kétségbe vagy esve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!