Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Kiesett 2 fogam álmomban, nem...

Kiesett 2 fogam álmomban, nem jelent feltétlenül halált?

Figyelt kérdés
Tavaj 2 szerettemet is elvesztettem. Az álmomban csak úgy magától kijött 2 felső kisörlő fogam, de vissza tudtam rakni őket mintha egy puzzlet raknék ki visssta nyomtam őket a helyükre, teltek a napok (álmomban) és folyamatosan a nyelvemmel tartottam hol az egyik hol a másik fogamat,hogy ne jöjjön ki vagy a kezemmel. Amikor felébredtem megnéztem a szüleimet hajnalifél négy volt. Most akkor éljek rettegésben? Nem voltam fogorvosnal,nem is voltak most eszembe a fogaim h velül álmodjak..

2022. febr. 2. 07:27
 1/8 A kérdező kommentje:
*Amikor felkeltem toltam az egyik fogamat a nyelvemmel :s bocsánat hogy elírtam pár betűt.
2022. febr. 2. 07:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tokre hülyeség

Az egész álmoskönyv

Sose volt jóslás egyik álmom sem, az se, ami konkrét dolgot mutatott

Inkabb, ami foglalkoztatott, vagy valami abszurd hülyeség

Volt egy olyan, higy a 20 bol egyik ilyen után 2 nappal letört egyik foga.

2022. febr. 2. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már milliószor álmodtam kihullott foggal, nem történt semmi rossz. Ez csak babona.
2022. febr. 2. 09:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. febr. 2. 12:03
 5/8 Bálvány ***** válasza:

kihulló fogak = öregedés.

Szimbolikusan tehát ezt jelenti.

Én is álmodtam ilyeneket 40 éves korom körül. Te viszont hány éves lehetsz, ha apu-anyu a szomszédban alszik?

2022. febr. 2. 13:37
 6/8 A kérdező kommentje:
24
2022. febr. 2. 14:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Nos.

A kihulló fog biztonsághiányra, kiszámíthatatlanság érzésére utal. Ha úgy érzed mindent megteszel, de semmit se ér, mert bármit teszel, nem rajtad múlnak téged érintő dolgok, ezért kétségbe vagy esve.

2022. febr. 2. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem feltétlenül.
2022. febr. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!