Mit jelent az, hogy álmomban maszturbáltam (a többi lent)?
Figyelt kérdés
Tegnap arra ébredtem, hogy feláll, kemény a péniszem és nem tudtam mire vélni. Ma pedig azt álmodtam, hogy a fürdőszobában maszturbálok, elélveztem álmomban, abban a pillanatban felébredtem és ugyanaz volt a helyzet, mint előző nap, felállt. Mit jelent ez, miért történtek meg ezek? Mindkét alvást megelőző este maszturbáltam, évek óta rendszeresen szoktam, az utóbbi időben nem is bírom ki, hogy nem csapjam ki napi egyszer. (Barátnőm még nem volt.)2022. jan. 6. 21:17
31/31 anonim válasza:
Ez totál jó hozzá állás.
Amíg nem jön olyan, akivel érezni fogod a szikrát, a pluszt, addig inkább ne. Addig jobb egyedül.
Annak nincs értelme, hogy kerülgessen az ember valakit a lakásban, mint cica a forró tejet.
Én kétszer adtam lejjebb, jól meg is jártam. Elsőből válás lett,a másodikból szakítás.
Össz-visz 35 évem ment el erre a két "kis" kalandra.
Jó mi? Ez még finom túrógombócból is sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!