Mit jelent az, hogy álmomban maszturbáltam (a többi lent)?
Figyelt kérdés
Tegnap arra ébredtem, hogy feláll, kemény a péniszem és nem tudtam mire vélni. Ma pedig azt álmodtam, hogy a fürdőszobában maszturbálok, elélveztem álmomban, abban a pillanatban felébredtem és ugyanaz volt a helyzet, mint előző nap, felállt. Mit jelent ez, miért történtek meg ezek? Mindkét alvást megelőző este maszturbáltam, évek óta rendszeresen szoktam, az utóbbi időben nem is bírom ki, hogy nem csapjam ki napi egyszer. (Barátnőm még nem volt.)2022. jan. 6. 21:17
1/31 anonim válasza:
Kamasz vagy, dúlnak a hormonok. Ezek
teljesen természetes dolgok meg álmok. Szomorú, hogy ennyit se bírnak a szülők elmondani a gyereknek. Vagy legalább biosz órán lenne valami normális felvilágosítás a kamaszkorról, de úgy tűnik, nincs.
2/31 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2022. jan. 6. 21:37
3/31 A kérdező kommentje:
És fiú
2022. jan. 6. 21:38
4/31 anonim válasza:
A pasiknak olyankor még dúlnak a hormonok. :))
6/31 anonim válasza:
Én 30 vagyok, de még megesik néha. Szenvedélyes kedvbe kerültél, normális. Ha úgy érzed, akkor vonulj el és önkielégíts, jobbat alszol utána.
7/31 anonim válasza:
Ez azt jelzi, hogy nemsokára lesz egy barátnőd, és nagyon akarja majd azt a dolgot.
8/31 A kérdező kommentje:
21:49
Ezt miből gondolod?
Persze, remélem, hogy így lesz :)
2022. jan. 6. 22:11
9/31 anonim válasza:
Az álmoknak jelentésük van a jövőre vonatkozóan. A test is rárímel az álomban látottakra, akkor kedvező lehetőség adódik, amelyet lehet kihasználni, de el is lehet szalasztani. Figyelni kell, hogy képbe kerül-e egy lány.
10/31 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a választ!
2022. jan. 6. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!