Mit jelent az, hogy álmomban maszturbáltam (a többi lent)?
Hát nagy was ist das azt mondani egy 20 éves fiúnak, hogy nem sokára barátnője lesz és azért álmodik erotikusat..
Most egy kicsit túlteng a dolog, mert egy fiatal bika vagy. (bocsánat a kifejezésért)
Teljesen normális az erotikus álom, esetleg ha hason alszol egyébként rásegíthet, lehet ez okozza.
12-es vagyok.
Ezesetben próbálj meg más pózban aludni.
Megnyugtatlak 45 évesen is ilyeneket fogsz álmodni még az után is, h este meg volt a feleség!
És hálás leszel, hogy lesznek ilyen álmaid!!! A fiatalságodra fogsz visszagondolni!!!
Ez teljesen természetes, egy jó egészségben lévő férfinél.
Akinek rendesen működnek a szervei, azzal ez van.
A tesztoszteron termelődés éjjel a legnagyobb.
Én 55 éves vagyok, és szinte minden éjjel arra ébredek föl, hogy olyan kemény vagyok mint a villanyoszlop.
Mondjuk teszek is érte, ez is igaz.
Egészségesen élek, nem eszek zsírosat, nem fogyasztok sok cukrot, minden este futok.
Szedek cinket, szelént, királydinnyét. Ezek mind nagyon fontosak.
10 évvel ezelőtt rosszabb állapotban voltam mint most, az akkori életvitelem miatt.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :)
Biztos, hogy csupán ezekről van szó? Azért kérdezem, mert nem emlékszem arra, hogy korábban ilyet tapasztaltam volna.
Biztos lehetsz benne.
Azt írod, hogy barátnőd még nem volt.
Az a gond, hogy a férfiasságod kezdi elérni a csúcspontot, és ez bizony csak egy igazi nővel ellensúlyozató.
Az önkielégítés az csak fizikai kielégülés. A lelki kielégülést nem helyettesíti.
Egy férfinek szüksége van, a női test érintésére, látványára.
Biztos vagyok benne, hogy te egy kicsit már padlón vagy a nőhiány miatt.
Te annyira kívánod már a nő jelenlétét az életedben, mint maci a lépesmézet.
Mivel ez nem történik meg, ezért vannak az éjszakai álmok, merevedések,olykor olykor eldurranások.
Sajnos ez nem is fog megoldódni, csak ha lesz barátnőd.
Kegyetlenek így az éjszakák, én pontosan tudom, mert jelenleg az én életemben sincs most nő már kb 2 éve.
Én is szenvedek rendesen, de sajnos erre csak a nő a megoldás.
Úgyhogy nincs veled semmi baj, csak az általános férfi probléma. NŐHIÁNY !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!