Mi lehet ez? Van egy tobb mint egy eve visszatero almom. A szuleimmel almodom. Jol erezzuk magunkat,nagy a boldogsag,utana azt almodom, hogy fel akarom hivni oket, de semmi es akkor kapcsolok h mar nem elnek es erre felriadok.
Van amikor csak anyaval, van amikor csak apaval, van amikor mindkettejukkel almodom ezt. Van amikor siman azt almodom, h nem elerhetoek telefonon es akkor dobbenek ra almonban h mar nincsenek. Nagyon fajo es keverves, szomoru igy felkelni.
Olyan verziot is almodom h anya element vhova es nem tudom mikor jon vissza es senkit nem mondja ezt meg nekem es akkor dobbenek ra h nincs mar es felriadok.
Apat 2018ban anyat 2012ben vesztettem el
Mi lehet ez az alom?
Az elso verzioban amikor jol erezzuk magunkat, tipikusan olyan dolgokat csinalunk
amik rank voltak jellemzoek amikor meg eltek
Azt jelenti, hogy még nem tetted túl magad az elvesztésükön. Még keresnéd őket, beszélnél velük, ahogy régen tetted, mint ahogy az álmodban is, de rádöbbensz, hogy többé nincsenek, nem tudod megtenni. Ezt az érzést, kétsgébeesést tükrözik az álmaid.
Két szülő elvesztését nagyon nehéz lehet feldolgozni, és túltenni magad rajta, nem csoda, hogy még mindig álmodsz velük.
Amit tudsz ellene tenni, hogy amikor rájössz álmodban, hogy már nincsenek többé, próbáld meg realizálni, hogy ez biztos csak egy álom. Utána pedig felülírhatod a megszokott forgatókönyvet, talán ritkíthatsz az ilyen álmaidon.
Egyébként természetes, hogy az embernek vannak ilyen álmai az elhunyt szeretteiről, csak ha évek után is gyakori és rendszeres marad, akkor annak érdemes utánajárni, pl. lehet a gyász folyamata megakadt valahol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!