Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Van párom, de az álmomban az volt hogy volt egy másik lány is az életemben (szőke, szemüveges, alacsony) nagyon aranyos volt és jártam a jelenlegi páromhoz is , ez a lány meg az otthon volt a mi házunknál (szüleimnél élek) mind a kettő lánnyal boldog voltam, de közben döntés elé kerültem hogy kit válasszak

Fogalmam sincs mit jelenthet

2022. jan. 2. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:
Hu, amit leírtál… félsz attól hogy jönni fog egy sokkal jobb lány az életedbe aki jobb a barátnődnél. Aki sokkal jobban megért, és sokkal jobb köztetek a kémia is. Azért almodhattál erről mert titkon vágy egy ilyen kapcsolatra. Viszont azért félsz a lány felbukkanásától mert a szived mélyén őt választanád, dee a jelenlegi pároddal összekötnek az emlékek és a amit keresztül mentetek. Én csak annyit tudok tanácsolni ha már nem szereted ó tudjon róla elsőnek, rajtad kívül természetesen. (Az álmok nem mindig adnak teljes körü útmutatást az életben)
2022. jan. 5. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!