Jelenthet ez az álom valamit? Elég furcsa volt és olyan nem jó érzést váltott ki belőlem
Szóval álmomban a családdal indultunk valahová, szemben egy nagy haz volt. Az ablakon be lehetett látni és pár hulla volt a földön, apukám haladt el az ablak előtt, úgy tűnt, mintha ő tette volna. Aztán atszaladtunk oda anyukámmal és kiderült, hogy két maszkos ember lövöldözött. Apukámmal siettünk ki a házból, kérdeztem tőle, hol maradt anyukám és mondta, látta, ahogy megölték őt is. Kis idő múlva újra visszajöttek a gyilkosok, apukám megfogta a kezem és mondta, hogy szeret, majd becsuktuk a szemünket és minket is lelőttek. Aztán magamhoz tértem otthon, kicsit másképp néztem ki, mint előtte és el rohantam unokatesomhoz, hogy mi történt, de kinevetett, hogy pedig élek. És ami fura volt, hogy terhes volt épp a lányával, aki már amúgy 16 éves (ő is benne volt az alom elején, amikor indulni akartunk). Mondtam is neki, hogy egy másik világban a lánya már 16 volt, amikor én meghaltam, de erősködött, hogy itt vagyok és élek, nem lőhetett le senki.
Bocsánat a hosszú leírásért csak számomra ez egy nagyon szokatlan alom volt, ha esetleg valaki tud ebből valamit megfejteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!