Mennyi időn belül várhatom, hogy üzenni fog? Milyen hatást váltott ki benne?
A tegnap csináltam egy ,,gyertyavarázst,, Egy piros gyertyát vettem egy piros cérnával rákötöztem a párom nevét tartalmazó szív alakú kis papírt.
A gyertyát úgy gyújtottam meg, hogy előtte azt mondtam, hogy .... szívében lángra lobbantom a szerelmet!
Majd mondtam, hogy egy szerelmi vágy járja át, rám gondol és üzen.
Ahogyan lángol e gyertya úgy lángol értem szíved!
Boldogok vagyunk! Tökéletes barátnő-feleség vagyok!
Aztán végig együtt eltöltött/ átélt szép dolgokra gondoltam, ami nemrég volt a nyaralásunkkor.
Gondoltam a csókjaira, ölelésére.
Gondoltam arra is, hogy most épp rám gondol.
Kimentem az erkélyre felnéztem a csillagos égre, végig közben rágondoltam és hangosan mondtam, hogy szeretlek, nézz fel te is az égre!
A gyertya nagyon sokáig égett. A szép gondolatok közben elaludtam, majd amikor felkeltem a gyertya már nem égett.
Nem csináltál semmit se.
Csak magadnak energiát.
Ha lett volna célja, eredménye is bizonyos mértékben, de ennek sem lett volna semmi köze a sok fhaszsághoz amit csináltál.
Az akarat számít. Szinte hihetetlen erők rejlenek minden tudatban csak tudni kell használni.... nem gyertyát égetni.
Nem e-miatt maradtok együtt és hasonlók. Azt ti alakítjátok.
Máris nagyon jó eredménye lett!
Égő gyertya mellett elaludni: lakástűz okozásának fennforgása is lehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!