(Fiu vagyok)Miért almodom azt hogy tudok repulni (lebegni)?? Vajon mit jelent ez az alom?
Figyelt kérdés
Az van hogy mar 1 honapja hogy folyton azt almodom hogy tudok repulni vagyis hat lebegek a levegoben ezt eleg fura leirni igy, de olyansmi hogy az udvaron vagyok es aztan hirtelen elkezdek emelkedni a földtol es lebegek es probalok elore egyenesen es felfele menni hogy elore repuljek aztan a suli udvaran vagyok es hirtelen elmulik a repules vagymi es leesem a foldre es ez tortenik folyton. Ez mit jelenthet? Mire probal utalni ez az alom?2022. jan. 1. 23:41
1/9 A kérdező kommentje:
Ertelmes valaszokat varok
2022. jan. 1. 23:42
2/9 anonim válasza:
Iskolába jársz, vagy csak jártál? Lehet köt oda valami. Lehet járnod kellene.
3/9 anonim válasza:
mit jelentenek az álmok című könyv szerint:
saját szárnyainkkal repülni: bánat
szárny nélkül repülni: öröm és boldogság
repülés közben lezuhanni: rossz ügybe keveredünk
valakit repülni látni: féltékenység
léggömbbel repülni: vágyaink teljesülnek
4/9 anonim válasza:
én a kezemmel tudok repülni :) elég nehéz magadra menni. mindig menekülök vkitől
5/9 anonim válasza:
Én is a kezemmel repülök, mellúszó mozdulatokkal ;) Nagyon jó érzés. Általában én is menekülök, ami mindig sikerül.
Állítólag máshova vágyakozást jelent.
6/9 anonim válasza:
Néha én is tudok lebegve közlekedni, vagy ugrálva ilyen irreális magasra ugrani, de erre más is képes, meg ott teljesen normálisnak tünik általában.
7/9 anonim válasza:
én nem mellúszásban :) hanem mint a madarak, tök jó hogy leírtad mit jelent :)
8/9 A kérdező kommentje:
2/6 mindig jarok suliba es nagyon ritkan szoktam hianyozni sulibol
2022. jan. 2. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!