Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi ez az álom? Mire véljem...

Mi ez az álom? Mire véljem ezt te jó ég?!

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, h az a TIPIC rossz álom behatású napom VOLT.

Elmentem hegedű órára, szürke borongós, fura idő volt, közben rájöttem, hogy nem vittem magammal a hegedűt, egyszer csak otthon voltam. nem égett a szobámban a lámpa, kiégett a körte, ezért a sarokban lévő olvasó lámpám felkapcsoltam, és enyhe, fura félhomály lett, borzalmas hangulata volt. Fura zajok voltak, hívtam az Édesanyám, hogy mikor jön haza, megszakadt a hívás, kinéztem az ablakon, 2 volt a kutyánkból az udvaron, és egy vad kutya a kapu előtt, nem mertem kimenni. Lementem a nappaliba, ott tétlenkedtem, már a sírás szélén voltam, hogy ez nem igaz, ez csak egy álomnak kell lennie (ezt ugye álmodtam). utána néztem ki az ablakon, már besötétedett, akkor volt már 5 óra, és édesapa 4kor jár haza, már akkor stresszben voltam, h hol va. MEGJÖTT, hurrá. Megyek ki, és jön be, megölelt, éreztem az ölelést, hogy biztonságban vagyok, bármennyire is negatív az a nap, és nézek hátra, és az apám a borostyánokat injekciózta valamivel, de közben az ölelt, vagyis belőle is 2 volt, és egész álomnak rossz kozerzete volt.

A szobámban mikor kinéztem, akkor még világos volt, és akkor rohantam le a konyhába, és amikor ott néztem ki, már tök sötét volt.

Nem beszélve arról, hogy a zeneiskolánál egy haldokló jegesmedve volt a földön.

VISZONT...

Ma este kiégett a villanykörte a szobámban, és felnyitottam az olvasó lámpám, ekkor ugrott be, hogy ugyanez volt az álomban...

Ráadásul holnap szülők elutaznak, magam leszek otthon estik, késő este jönnek csak haza, és ugyanez volt az álomban..

Mi történik??

H E L P M E P L E A S E

#álom #aggódás #Tejóég
2021. dec. 26. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Calm the f*ck down. :)

Az álmod egy az egyben nem fog megtörténni (valószínüleg). Keress rejtett jelentéseket, szimbolikát.

2021. dec. 26. 20:36
 2/3 anonim válasza:
77%
Én mindig is azt mondtam, hogy az álom, a lelked, és annak állapotát mutatja neked, azt, amit álmodtál, na arra én nem tudok mit mondani, racionális magyarázat is van rá, de ez legyen más
2021. dec. 26. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Tütükéztél?
2021. dec. 30. 03:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!