Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az az álom, amikor...

Mit jelent az az álom, amikor vízbe fulladok és nyugodtág kap el közben?

Figyelt kérdés

Én nagyon félek a haláltól, főleg az ilyen fulladásoktól. Mégis idén már kétszer álmodtam azt, hogy vízbe fulladok és arra ébredek, hogy nem kapok levegőt.

Annyira élethű az álom... És nem is félek amikor víz alatt vagyok. Tudatosul bennem, hogy most meghalok és egy nyugodtság érzet kap el.

2021. dec. 21. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Elérkeztél ahoz a korszakhoz amikor szembenézel a félelmeiddel. Alapvetően a víz az a tisztaság jelképe az álmokban, ezert is ez egy üzenet hogy tisztábban fogod látni a dolgokat, es szembenezel a problémákkal.
2021. dec. 21. 23:15
 2/2 anonim ***** válasza:

A víz az érzelmeket is jelölheti.

Valamilyen körülmény, ami érzelmileg megérintett, és "elárasztott", és "belefulladtál"??? Esetleg jelezheti azt, hogy ezzel a körülménnyel kapcsolatosan (vagy az az által kiváltott érzésekkel kapcsolatosan) megadtad magad, valamire kevésbé vagy ráfeszülve, hagyod, hogy sodródj az árral. Így tudsz megnyugodni, és nem pánikolni, vagy görcsölni az adott helyzetben.

Ez csak tipp amúgy, szóval fenntartással kezeld.

(Amúgy ilyen nekem is volt. Írok privátot)

2021. dec. 22. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!