Jelent ez valamit?
Figyelt kérdés
Ma korán megébredtem és fájt a fejem. Párom dolgozik délelőtt. Borogatást tettem a fejemre és vissza feküdtem . Álmodtam utána többször is . Semleges dolgokról , de volt egy rész amit nem értek . Ami vissza vissza jött . Álmomban feküdtem az ágyamban és mint aki felkel hallottam a párom beszélni hozzám ( itt még csak a kezét láttam ) fel akartam kelni mármint rendesen kinyitni a szemem de nem tudtam . Ekkor jöttem rá hogy még mindig álmodom . Felkeltem . Aztán megint vissza aludtam és álmodtam tovább , de egy ponton megint a páromat hallottam és megint ugyanaz a kép , de most látom is felém hajolva csak az aggasztó része hogy volt álla és szája és orra de feljebb semmi . Kértem hogy hagyjon békén . És felébredtem aztán megint vissza aludtam és az utolsó ébredésem előtt megint halottam és láttam őt . De hála istennek egyből felébredtem . Jelent ez valamit ?2021. dec. 20. 12:33
1/3 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzá fűznék hogy van egy 4 hónapos lányunk .
2021. dec. 20. 12:40
2/3 anonim válasza:
Igazábol ez nem egy álom volt. Az agyad nem tudott kellőképp “elaludni” es ezért hallhattál valamit a párodtol amit almában mondott. Kicsit átvert az agyad, de nem nevezném ezt álomnak. De ha az is lenne nagyobb jelentősége nincsen
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :) lehet félre értetted egy részét, a párom nem volt itthon mikor ezeket álmodtam .
2021. dec. 29. 02:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!