Mit jelent ha többször álmodtam egy helyen, ahol spha nem jártam, és mindig teljesen ugyanazt csinálom es ugyanazon az útvonalon megyek, és ugyanazt érzem?
Ez egy iskola, nagyon szép, új modern, de sosem jártam még ott. Sosem tanítási időben vagyok ott, mindig valami iskola utáni foglalkozáson, szóval inkább felnőttek is vannak ott (legutóbb szülői volt).
Van egy hosszú folyosó tele kék led-ekkel, az egész ugy nez ki mint egy repuloter, majd mindig balra megyek az étkezőbe, -amikor jobbra is lennének dolgok- és kimegyek a kapukon, de itt mindig rosszul érzemm magam és gondolkozok hogy ne menjek, mert nem vagyok oda való és nem fogok tudni a kapukon vissza jutni (olyan kapuk mint a kulfoldi metrokban belepteto rendszer).
Igazábol ez az ami mindig történik, de most pl beszélgettem is, arra is emlekszem hol es kikkel, ami eddig nem volt.
Valaki tudja mit jelenthet ez a visszatérő iskolai dolog, ahova nem érzem hogy oda tartozok?
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!