Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez hogyan lehetséges?

Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Szóval elaludtam egy 20 percre. Azt álmodtam, hogy a házunk előtt sétálok ahol 2 autó parkol. A kezembe nyomta anya a kocsikulcsot amit használunk is, hogy nyissam ki mert én fogok vezetni. Viszont rossz kulcsot nyomtam meg. Elkezdett hangot kiadni a régi autó, úgyhogy valamiért anya felhúzta magát ezen, és elvette. Akulcsot hogy ki nyissa és le kapcsolja. Ekkor kiparkolt a szembe lévő ház kertjéből egy lakókocsi, és nekiment az autónkak. Sötét volt és köd hajtott el gyorsan, én meg kiabáltam utána, hogy az egy 40 milliós autó, álljon meg. Eltűnt a ködben, de utána megállhafott mert láttam egy fényt ami közeledett. Telefonos vakunak tűnt a sötét miatt. Ekkor az árok mellet a fűbe lebuktam, ahol egy piros fény a földön a bal oldalamon megjelent. Ekkor felébredtem, és a piros fény a fejem mellett a hosszabbító fénye volt. Viszont nem bírtam mozdulni se. Hatalmas erőfeszítés kellett, hogy egyáltalán a kezemet odébb tegyem. Aztán éreztem a hátam mögött van valaki. Karolt át hátulról én meg nagyon nehezen fordultam meg mert full betojtam, mert egyedül vagyok a lakásban, ki a fene van mögöttem? Aztán láttam, hogy az unokatesóm (wtf? Xd), ekkor rájöttem még mindig álmodok. Lelöktem magamról, legurultunk az ágy mellé de utána lebegni kezdtem. Mivel éreztem álmodok, próbáltam felkelteni magamat, hogy kapálózok vagy valami, de nem bírtam mozdulni se. Valahogy ellöktem magam a szoba másik felébe ahol leestem a földre. Oltári nehéz és lassú mozdulatokkal felálltam, de mivel vak sötét volt, csak kb tudtam merre a villanykapcsoló. Elkezdtem arrafele sétálni baromi nehezen, közben fájt az egész testem minden mozdulatra mert nagyon durván zsibbadtam. Aztán elértem a lámpához, de nem kapcsoltam fel csak megfordultam és láttam áll mögöttem egy sötét alak. Ekkor elkezdtem kiabálni, de nem volt hangom, viszont hátha felébredek. Így is lett. Ekkor már tényleg felébredtem, és vettem észre, hogy a fejem mellett volt a piros fényű hosszabbító tényleg, tehát azért láttam az első álomban a fűben, és a másodikban is, és elaludtam a karomat, úgyhogy nagyon durván zsibbadt az egész, ami nyilván meg magyarázat miért volt kínszenvedés megmozdulni. Általában realisztikus álmoknál alapból nehezen modulok de fájni nem szokott. Na de. Hogy lehetséges, hogy álmomban álmodtam, és amikor az elsőből felébredtem, az tiszta olyan volt, mint a valóság? Saját ágyam lakásom, a fény mellettem amikor felébredtem szóval értitek. Remélem. Nekem nagyon bizarr az egész.
2021. dec. 4. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Jaaaj! Ezt mostanság minden éjjel eljátszom, hogy nem tudok felébredni, pedig, tudom, hogy álmodok és azt hiszem felébredetem, de nem és reménykedek, hogy valamikor tényleg felébredek és nem ragadok ebben az állapotban örökké. :D Amikor felébredek, akkor meg nem tudok mozdulni hiába próbálok és így evvel is elmegy fél perc. Aztán végül megmozdulok és végre vége. A kérdésre válaszolva, meg szerintem az agyad megjegyzi, hogy így volt ott az a piros izé, csak nem tudatosul benned meg ilyesmi.
2021. dec. 4. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudomány
2021. dec. 4. 19:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Az álmok és az agy működése nem tudomány kettes?
2021. dec. 4. 20:28
 4/6 anonim ***** válasza:
ezotéria, álomfejtés
2021. dec. 4. 20:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az ilyen bullshitekben, borzalom ami ott megy. Én a tudományos oldalát akartam, hogy hogyan lehetséges, hogy felébredek az álomból de még mindig álmodok valami teljesen realisztikus dolgot
2021. dec. 4. 23:38
 6/6 anonim válasza:
Nem tudom mi a tudományos háttere, de ilyen velem is volt. Álmodtam valami szokásos baromságot, majd egy nagyon para fordulatot vett, ahol elkezdtek követni az utcán, jöttek ki a házakból utánam és egyre többen voltak lámpásokkal a kezükben. Hazáig futottam, majd vége lett és felkeltem. De csak a szemem nyitottam ki, nem tudtam mozdulni. Majd éreztem, és a szemem sarkából láttam, hogy áll mögöttem valami sötét alak, és egyre közelít. Nagyon nagy erőfeszítéssel sikerült odafordulnom, de addigra eltűnt. Majd felültem, és megpróbáltam a telefonommal világítani, de nem volt egyensúly érzékem, és leszédültem az ágyról, eldőltem, mint egy zsák krumpli. Majd ezután tényleg felébredtem, de borzalmas érzés volt, órákig nem mertem visszaaludni mert kb halálfélelmem volt, egyrészt mivel maga az álom nagyon realisztikus volt, majdhogynem valós, másrészt sosem volt ilyen típusú álmom. De ha van ennek valami kiváltó oka vagy háttere, az érdekelne, ha lehet elkerülném az ilyesmi élményeket a jövőben.
2021. dec. 9. 00:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!