Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Másoknak is vannak ilyen álmaik?

Másoknak is vannak ilyen álmaik?

Figyelt kérdés
Az álmaim nagy része olyan, hogy nem is én vagyok benne én, hanem mintha “valaki más szerepét játszanám”, és olyan emberekkel vagyok körülvéve akiket még sosem láttam, de az álmomba tudom, hogy pl. ő az anyukám pedig a valóságban egyáltalán nincs is köze hozzá. És általában nem is a jelenben játszódnak hanem kicsit régebbi időkben. Igazából olyan az egész mintha egy film lenne.
2021. dec. 4. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam ilyeneket álmodni
2021. dec. 4. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Sok álmomba olyan is van, hogy full másak az utcák épületek, de ismétlődően.

Meg olyan is hogy egyet lépek a szobába azt hirtelen az úton vagyok.

Olyan is hogy megesküdtem álmomba hogy ez a valóság és ilyen csipkedés, olvasás, ujj tenyérbenyomást is kipróbáltam benne.

Sőt olyan is volt egyszer, hogy álmodtam egy emberről akit élőbe nem láttam soha, aztán mikor egyik netes ismerősöm tett ki kb rá 2 napra profilképet (addig nem volt neki) akkor kb ugyanúgy nézett ki, na ez azért már fura.

2021. dec. 4. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!