Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Másoknak is ennyire élénkek...

Másoknak is ennyire élénkek az álmai?

Figyelt kérdés
Szinte minden éjszaka álmodok, a többségére rövid ideig emlékszem is. Nagyon részletes álmok, filmszerűek, mégis valósághűnek érzem. Mások is így álmodnak, vagy az élénk fantáziàm miatt lehet ?
2020. nov. 11. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mostanában az enyémek is elég élénkek. Próbálok minél többre visszaemlékezni, illetve próbálok ráérezni a tudatos álmodásra is. Múltkor kifejezetten csodálkoztam is rajta. Tisztában voltam vele, hogy álmodok, viszont a megszokottól eltérően nem ébredtem fel, hanem tovább tudtam ott maradni, és csak bámészkodtam, hogy milyen élethű minden az ajtótól kezdve a cipőfűzőig, amit megkötök. De mivel tudtam, hogy álmodok, minél többet fel akartam fedezni az ottani világból, így kimentem a folyosóra, aztán a lépcsőházba, be a liftbe, és még itt is csak ámultam, hogy szakadatlanul minden tökéletesen reális. Láttam, ahogy a lift számolja visszafelé az emeleteket, és ahogy kiléptem a házból, láttam az utcát és a parkot is, ami ott volt. Ekkor jöttem rá, hogy az a mellettünk levő utca volt. Nem sokkal később felébredtem, de ez volt az eddigi legtudatosabb és legélethűbb álmom. :)
2020. nov. 11. 15:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, másoknak is van ilyen, ez normális. Egy csomó ismerősöm vagy egyáltalán nem emlékszik az álmaira, vagy csak hülyeségeket álmodnak össze. Én viszont hozzád hasonlóan minden este kb filmeket álmodok össze, olyan cselekménye, párbeszédei vannak és annyi emberrel van tele. Ébredés után sokszor még benne maradok ezekben az álmokban, tovább szövögetem őket ébren, mert annyira élénken él bennem.
2020. nov. 11. 16:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig is ilyenek voltak.
2020. nov. 11. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak akkor élénk, ha elalvás előtt még bezabáltam valamit. Minden más esetben még csak emlékezni se szoktam semmire.
2020. nov. 11. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, ha nem lenne egészségtelen, akkor minden este lezabálnám magam, csak hogy álmodjak valami baromságot. XD (Néha még az is jobb a semminél...)
2020. nov. 11. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Mióta szakított velem a barátnőm (~1hónapja) azóta nekem is nagyon élethűek és szinte mindennap álmodok... Persze mindegyikben ott kell neki is lennie...
2020. nov. 12. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!