Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Meg fogok halni?

Meg fogok halni?

Figyelt kérdés

Pár hete azt álmodtam, hogy amibe beleharapok alma tele van kukacokkal és alig bírom kiköpni őket annyi jött belőle. A kukac keresésem után betegségre utalt.

Most álmomból felébred maga a kasza(mint eszköz) és a harapás egy fekete párductól is halált, halálos betegséget jelent.

Érdemes szűrővizsgálatokra mennen?

Hónapok óta rettegek a betegségektől és a haláltól félek álmodni ezek után.

2021. nov. 21. 04:00
 1/10 A kérdező kommentje:

A második álmomat leírom míg emlékszem rá.

Az udvarunkon voltunk éjszaka, amikor (valamiért az udvarunkon állatok voltak bezárva) elszabadultak és én és egy másik személy (már nem emlékszem rá) harcoltunk, pontosabban védekeztünk ellenük. Ekkor karmolt/harapott meg a fekete párduc amit én továbbra is ütlegeltem. Egy idő után eltűntek mi pedig a szomszéd kerítéseken át menekültünk. Ott már valamiért egy nő is üldözött a gyermekével, akit később egy (valakitől kapott) kaszával próbáltam megölni. Aki ekkor felém lökte a kislányát és azt mondta: még egy gyermeket is bántanál, szánalmas. Majd felébredtem.

2021. nov. 21. 04:06
 2/10 A kérdező kommentje:

Maga az álom nem volt olyannyira ijesztő (nyilván féltem, hogy megölnek azok az állatok) de most, hogy utána olvastam a szimbólumok jelentésének sokkal jobban rettegek. Hónapok óta rettegek a betegségektől és haláltól, ha előjön rajtam valami kis tünet azonnal a legrosszabra gondolok de nem tudok tenni ellene. Viszont most nem csak a félelemben nyilatkozott ki a halál, hanem magában a szimbólumokban is. Mit tegyek?

21/N

2021. nov. 21. 04:19
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Nem fogsz meghalni. Semmi bajod nem lesz. A problémákat amiket az életben nem tudsz kontrollálni vagy kezelni, gyakran az álmodban próbálja az agyad megoldani. Sokszor figyelmeztet dolgokra amiket nappal talán ignorálsz. Emellé ajánlatos nem magyar trágya oldalakon nézni, hogy mit jelenthet egy egy álmod. A kukac mint szimbólum pl jelentheti, hogy manipulálva vagy korlátozva érzed magad, az alma pedig hogy valamiben változás jön el. Együtt talán úgy érzed, hogy a munkádnak/nehézségeidnek nincs gyümölcse. Lehet, hogy bizonyítási vágyad van, és sosem érzed magad elég jónak, vagy talán mások mondják ezt. A halál mint szimbólum sosem jelent halált egymagában. Mivel spirituális szempontból nézed az egészet, így próbálom elmagyarázni. A halál a jóskártyákban sem jelent halált önmagában, legyen az cigánykártya, tarot vagy valamilyen rúna hülyeség. A halál az elkerülhetetlen átalakulás újjászületés és változások lapja.

Mikor depressziós voltam, volt egy visszatérő álmom, hogy börtönbe vagyok zárva. Nem cellába konkrétan, a börtön területén nyugodtan mozoghattam. Ezután egyértelmű volt, hogy az agyam hogy érzi magát és hogy min kell változtatnom.

Próbálj a szimbólumok mögé nézni, ahelyett hogy szóról szóra veszed amit írnak a megfejtések. Ha jó az angolod inkább próbálj rákeresni úgy. Simán google -> dreaming about worms in an apple, és kész. Így sokszor találsz olyan oldalalat ahol pszichológusok fejtik meg az ilyen álmok jelentését és hogy mit akar üzenni az agyad.

2021. nov. 21. 05:52
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Igen.
2021. nov. 21. 07:43
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer biztos.
2021. nov. 21. 07:51
 6/10 anonim ***** válasza:
80%
Elkerülhetetlen.
2021. nov. 21. 11:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Nyilván elkerülhetetlen... arra lettem volna kíváncsi, hogy a közeljövőben halok e meg a sok összefüggő szimbólum végett. Az elsőnek köszönöm, próbálok pozitív maradni de nagyon nehéz ha háromból három szimbólum ezt közli velem.
2021. nov. 21. 11:59
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet tudni biztosan, hogy mikor halsz meg. Lehet, hogy 60 év múlva, de lehet, hogy egy órán belül.
2021. nov. 21. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Ne félj, nem fogsz meghalni. Az álmod nem a halálodról szól. Nyugodj meg. A harapás azt jelentheti hogy valaki esetleg támad téged, valamiben, ami neked fontos. A kukacok, probléma amitől nem tudsz szabadulni- nem birod kiköpni.

Ne ijesztgessétek a kérdezőt, nem fog meghalni.

2021. nov. 21. 16:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólást! Sok helyen olvastam a fekete párducról miszerint az rossz ómen, máshol viszont a változás szükségletét jelentette. Nagyon nehéz kibogarászni mit is jelenthetnek. Igyekszek megnyugodni.
2021. nov. 21. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!