Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » 2029-ben meg fogok halni?

2029-ben meg fogok halni?

Figyelt kérdés
Kevés álmomra szoktam emlékezni. Azt álmidtam, hogy munkában voltam böngésztem a netet és belefutottan egy olyan hírdetésbe, hogy"tudd meg mikor fogsz meghalni". Na most a való életben is vannak ilyen oldalak de ezeket ignorálom, viszont az álmomban habozás nélkül rámentem és azt írta hogy 2029.Utánna felkeltem. 24/F
2020. szept. 1. 23:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet
2020. szept. 1. 23:58
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Majd mond el 2030 ban
2020. szept. 2. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Simán. Most vennék fel kölcsönt, úgyse kell visszafizetni.
2020. szept. 2. 08:21
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Tegnap leírta itt valaki, hogy az iskolapszichológusuk beszélt nekik arról, hogy milyen hülyeség az álomfejtés, meg hasonlók. Én azt gondoltam, hogy aki már eljut odáig, hogy középiskolába jár, annak nem kell elmondani, hogy az álmok nem közvetítenek túlvilági üzeneteket, meg hasonlókat. De ezek szerint mégsem árt újra és újra elmondani. Ha kicsit is gondolkozol ezen, belátod, hogy mennyi értelme van az álmoknak úgy általában.
2020. szept. 2. 08:26
 5/12 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
81%
Valószínűbb, hogy a 2060-2070-es években fogsz meghalni, de sosem lehet tudni.
2020. szept. 2. 09:53
 6/12 anonim válasza:
86%
Én már azt is álmodtam, hogy meghaltam, mégis itt vagyok. :) Természetesen az álmoknak semmi valóságalapjuk nincs. Olyan, hogy ,, megálmodsz valamit" leginkább csak a filmekben létezik.
2020. szept. 2. 10:09
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Én meg azt álmodtam hogy repülő vagyok. Akkor most repülő vagyok?
2020. szept. 2. 10:34
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
A lottószámokat nem tudja véletlenül ez a progi? Ha nem, akkor kamu az egész, felejtsd el.
2020. szept. 2. 10:50
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

Én éppen a múlt éjjel álmodtam, hogy az ágyamban fekszem, halott vagyok és kifejezetten kellemes érzés volt.

Ennek ellenére ma is élek, nem haltam meg ténylegesen

2020. szept. 2. 13:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Valójában az emberek közül senki sem tudja, mit hoz számára a holnapi nap, vagy akár a következő félóra.

Azonban azt a jót, amit megtehetünk ma, ne halasszuk holnapra.

Azzal kapcsolatban viszont, ami a Föld jövőjét illeti, javaslom elolvasásra ennek a kötetnek: [link] az utolsó öt fejezetét.

2020. szept. 2. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!