Teljes munkaidőben dolgozó 20-29 évesek: a havi nettó munkabéretek az itt közölt átlagon aluli vagy felüli?
2019. aug. 27. 18:42
1/38 anonim válasza:
Felüli, pedig kelet-mo. De mèrnök vagyok, nyilván felfelè húzom az átlagot.
3/38 anonim válasza:
kozgazdaszok, mernokok, itsek megkeresik ezt. Meg nagyvallalkozok, szakik. A tobbség viszont nem. Vagyis kelet-mon nem.
4/38 anonim válasza:
Jóval felette szerencsére. Budapest, 26F
6/38 anonim válasza:
Nettó 208 ezer alatti jelenleg, januártól kapok magasabb bért úgy már felette lesz. De én még nagyon pályakezdő vagyok, pár hónapja kezdtem az első teljesidős állásom gazdasági területen Győrben.
25N
7/38 anonim válasza:
A bruttóm kereken 2/3-a az átlag nettónak, remélem nem lesz gondod a megfejtéssel :)
8/38 anonim válasza:
Picit idősebb vagyok de 29 évesen (akkor 9 év szakmai múlttal) bruttó 600-at kerestem (nemzetközi multi).
9/38 anonim válasza:
20 éves vagyok, jóval felette keresek gyárban.
10/38 anonim válasza:
Felette.
BP, közalkalmazott.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!