Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » 2029-ben meg fogok halni?

2029-ben meg fogok halni?

Figyelt kérdés
Kevés álmomra szoktam emlékezni. Azt álmidtam, hogy munkában voltam böngésztem a netet és belefutottan egy olyan hírdetésbe, hogy"tudd meg mikor fogsz meghalni". Na most a való életben is vannak ilyen oldalak de ezeket ignorálom, viszont az álmomban habozás nélkül rámentem és azt írta hogy 2029.Utánna felkeltem. 24/F
2020. szept. 1. 23:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd, 33 után már úgyis csak lefelé megy az ember a lejtőn, szóval nem veszítesz sokat...
2020. szept. 2. 23:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Az álomban nincs tér, idő ezeknek szimbolikus jelentése van. Az álmok a jelen problémákkal foglalkoznak és a halál is szimbolikus.

A munkával kapcsolatban(munkában voltam) beszélgettél a kollégákkal(böngésztem a netet) és azt pletykálják rólad, hogy ki fognak rúgni(tudd meg mikor fogsz meghalni). Elkezdtél ennek utánajárni(habozás nélkül rámentem) és az derült ki, hogy(azt írta) szenvedsz(20), bizonytalan vagy(2), felülbírálsz dolgokat(9), ezért nem szeretnek téged(2+0+2+9=4).

2020. szept. 6. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!