Ez mitől van ha néha az álmaimban váltakoztatják az emberek a külsejüket?
Nem tudom jó kategóriához írok-e,mert nem igazán törődök az álmaimmal,bár van az a tehetségem,hogy mindennap álmodok,és emlékszem is rájuk.Még arra is amiket gyerekként álmodtam.
Általában elég élethűek szoktak lenni,és olyan dolgok is megjelennek,amik elvileg álmokban nincsenek,vagy lehetetlen.Pl olvasás,órák,feliratok,rendesen néz ki az égbolt stb.
Mostanában viszont sokszor történik olyan,hogy az életemben egy jól ismert személy,egy másik személlyé változik,és nekem felse tűnik,csak amikor felébredek,és vissza emlékszek..
Ma például az volt,hogy álmomban újra együtt voltunk az exemmel.Összebújtunk,stb aludtunk,majd reggel,kiment inni egy kávét.De olyan sokáig volt kint,hogy utána mentem,de amikor kiértem már nem a saját testében volt,hanem a főnökömében..De nekem nem tűnt fel.Ugyanúgy a nevén szólítottam,és full természetes volt.Mintha mindigis ő lett volna ő..Aztán mondta,hogy csinált reggelit,megreggeliztünk,adott egy csókot,aztán mondta,hogy pakoljunk,mert lekéssük a repülőt.Mire összepakoltam,kimentem a kocsihoz,addigra a barátnőm volt a helyében..Amikor meg elindultunk,visszakapta a saját külsejét..
(Előfordult olyan is hogy egy ellenségem külsejét vette fel,vagy volt amikor egy mesefigurájét..és néha még csak nem is ember volt😂)
Szóval ami érdekes,hogy akárki külsejében volt,nekem nem tűnt fel,hogy amugy az nem ő..Semmit nem változtak az érzéseim,és ugyanúgy a saját nevén hívtam..Mintha természetes lenne hogy ő az,és mindig is így lett volna,hiában volt fél perce tök más,meg a való életben pontosan tudom ki kicsoda.
Ezt elég nehezen tudom megfogalmazni..
Minden esetre amugy elég érdekes jelenség szerintem.
Valakinek volt hasonló? Ezek mitől vannak😅.Néha elég kellemetlen álmokat okoz..
1.
Legalább,nem csak nekem vvan.Amúgy nem bosszant különösen,csak néha full kínos másnap amikor azzal a személlyel beszélek,akivel volt valami kínos helyzet az álmomban ami nem vele kellett volta történnie.
2.Hát igen,ez eddig oké,de ami neme érdekes az az,hogy amúgy sok álom elég értelmes.Mármint maga a történés,meg volt amikor megéreztem valamit,és másnap bekövetkezett amivel álmodtam.
És Sok álmom egyáltalán nem zavaros,meg semmi..Még a "grafika😂" is teljesen élethű,csak ez az egy dolog furcsa meg érdekes nekem,hogy az emberek felcserélődnek. Igazából..akármivé..
3.Ez nem talált.Nincs baj az önbizalommal,illetve a bizalmamat én irányítom.Vannak akikben nem tudok bízni,és vannak akikben igen.Exemet csak szeretem,de benne nem bízok.Főnökömet nyilván nem úgy szeretem mint egy szerelmet,de benne bízok is,mert mint főnök megálta a helyét. Amikor meg eleve valami nem létező személlyé alakul akkor meg sempeges,bár mint írtam,az érzéseim ugyanazok maradnak akármilyen testben van.
Nem érzem ezt problémának,csak érdekesnek találom,hogy maga az álom élethű,és értelmes,+pontosan emlékszek mindenre..még az érzésekre is (lelkire,testire)és akkor fura ,hogy néha "beleront" egy ilyen baki vagy minek hívjam.Kicsit vicces is.Bár sok esetben örülnék,ha nem emlékeztem volna a történtekre😆
Én a hasonló álmaimból azt szűrtem le, hogy van valamilyen kapcsolat a személyek között, akik cserélődnek.
Pl. amikor párommal álmodtam, és elkezdtünk veszekedni, hirtelen átváltozott az exemmé. Onnantól kezdve durván bánt velem, ami a jelenlegi páromra nem jellemző. Mikor felébredtem, tudtam, hogy még bennem vannak a régi félelmeim az exemmel kapcsolatban, és ezt tulajdonképpen kivetítettem a páromra, mert tudatalatt attól féltem, hogy belőle is ki tud szabadulni ez az agresszív viselkedés.
Ezekre én is gondoltam,hogy esetleg azért alakul exem akit még szeretek a főnökömmé pl mert rá hihetetlenűl féltékeny volt a semmire..A barátnömmé,meg mert lassan a barátnőmet kezelem úgy,mintha együtt lennénk.Eddig stimmel..Aztán amikor random lila elefántokká alakul,meg höcsöggé na azzz😂..Még amikor kutyává alakul..azt még megértem. De a többi.
És próbálom az összefüggéseket keresni,mert ez olyan érdekes dolog..szerintem.
De nem csak exem.Anyukám is volt amikor egy tök idegen nőként jelent meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!