Bajban lehet az exem? Álmomban láttam őt.Nagyon betegnek látszott,fel volt puffadva az arca és karikásak voltak a szemei.Odamentem hozzá és megöleltem,ő pedig hagyta és azt mondta "jólvan,jólvan". Pedig haragban váltunk el.(41/F)
Mikor váltatok szét, mi miatt és azóta lett valakid? Ha nem indiszkrét a kérdés
Persze ha nem akarsz válaszolni nem baj de esetleg privátban is írhatsz ha gondolod
Köszönöm mindenkinek!
Elég bonyolult viszony volt,mert nagyon szerettem, de nem tudtam miatta elhagyni a családomat...de a szívem végig az övé volt. Végül nem várt rám tovább és elhagyott,mikor mégis elhagytam mindenkit miatta.
De minden rossznak engem állít be,ő persze nem hibás semmiben. Ja és fél tőlem. Félek is keresni emiatt. Pedig jó lenne békében gondolni egymásra.
Szerintem tényleg lehet baj vele és te álmodban vetted az üzenetet. Annyit mindenképp irhatsz eki, hogy mizu, minden rendbevan-e, hogy van?
Ebbök semmi gond nem lehet.
Szerintem kicsi az esélye, hogy a jelen állapotát álmodtad meg.
Sokkal valószínűbb, hogy aggódsz érte, hogy amióta nem beszéltetek, vajon mi történhetett vele. Ezért láttad betegesnek, mert félted őt tudatalatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!