Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom? A...

Mit jelenthet ez az álom? A megjegyzések részben ki van fejtve. Kórház, kislány, tetű (?), láz, két tükör.

Figyelt kérdés

Egy kórházban voltam, de én nem voltam beteg.

Az egyik kórházi szobában volt egy kislány az anyukájával.

Mintha a kislány hajáról és fejbőréről lett volna szó. Fehér valamik voltak a hajában. Lehet, hogy tetű volt, de ez így nem volt kimondva, inkább tanácstalankodtak azzal kapcsolatban, hogy mi van vele.

Az anyukája is ott volt.

Talán egy doktornő is ott volt egyszer és mondott valamit a gyereknek és az anyjának.

Egyszer ott guggoltam az ágy mellett és honnan láttam, hogy a szobában van két tükör.

Egyikben sem láttam magamat, mivel távolabb voltam és nem is abban a magasságban, amelyen a tükrök, hiszen guggoltam.

Azt láttam, hogy az egyik tükör egy kicsit mázgás, illetve olyan vízcsepp folyások voltak a tükrön.

Mondtam a kislánynak, hogy lemosom a tükröket és akkor majd megtudja azokban nézni magát.

Ő viszont azt válaszolta, hogy nem szükséges, mert úgy sem mehet oda.

Ez nekem furcsa volt.

Aztán láttam egy hőmérőt, azt hiszem, hogy 39,6-ot mutatott. Ez elég ijesztő volt.

Talán a kislánynak lett végül láza.

Annak nem örültem.

A kislány anyja nem akarta, hogy a gyerek velem beszélgessen és haragudott rám. Elvette onnan a gyereket. Annyira már nem volt kicsi a lány, talán kilenc tízéves forma volt.

2021. nov. 8. 09:29
1 2
 1/11 Tudi333 ***** válasza:
59%
Szerintem az égvilagon semmit sem jelent.
2021. nov. 8. 11:28
 2/11 Grimfox ***** válasza:
63%
Ebben sok a személyes szimbólum, amit maximum te érthetsz, és nagyon sok a "talán" az elemek, amikben nem vagy bizonyos. Így sajnos nem lehet még közelítő megfejtést sem adni az álom jelentésére. Amennyi biztos, hogy az álom negatív töltetű ami pedig némileg valószínű, hogy egy egyoldalú, kihasználó kapcsolathoz van köze(az élősködők a fejen, meg hogy ezt nem nézheti meg a tükörben az érintett, ami az önismeret hiányát, akadályozottságát mutatja).
2021. nov. 8. 13:52
 3/11 A kérdező kommentje:

#1. Köszönöm hogy megírtad a véleményedet. Azt hittem, hogy világos, hogy olyan emberekhez szól a kérdésem, akiket érdekel az álomfejtés és foglalkoznak ezzel a témával.

#2. Köszönöm szépen! Nem éreztem túl sok kapcsolatot az álomban részleteivel. Nekem nincs gyerekem és soha nem voltam még úgy kórházban, hogy bent kellett volna feküdni. (És amúgy se nagyon.)

A tetű - az nem volt biztos, azért is írtam a kérdésben kérdőjellel.

Inkább csak tanakodtak azon, hogy mi lehet az, bőrdarabokra is gondoltak. Inkább nekem jutott eszembe az, hogy lehet, hogy vagy bőr vagy tetű.

De amúgy én is az élősködőkre gondoltam.

Melyikre gondoltad, hogy személyes szimbólum? Nekem pont az volt a furcsa, hogy annyira távol állt tőlem az egész.

És úgy tűnt amúgy, hogy a kislány eredetileg nem is volt igazán beteg, hanem ott a kórházban lett az.

2021. nov. 8. 14:57
 4/11 Grimfox ***** válasza:
63%
A kislány, az anyukája, aki mérges, mert beszél veled, a hőmérő, eleve az, hogy nem te názel a tükörbe. Ezek nem általános szimbólumok.
2021. nov. 8. 15:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Oké, csak nem értem, hogy mik az általános, illetve nem általános szimbólumok.
2021. nov. 8. 17:19
 6/11 Grimfox ***** válasza:
Áh. Az általános szimbólumok mindenkinél ugyanazt, vagy nagyon hasonló dolgot jelentenek. A nem általános szimbólumok egyéniek, vagy kisebb csoportokra érvényesek csak, és ugyanaz a dolog mást jelenthet emberenként, vagy csoportonként. Például a hőmérő van akinek fel sem merül álmában, van akinek csak a saját betegsége kapcsán, neked pedig az álomban szereplő lány kapcsán merült fel.
2021. nov. 8. 18:24
 7/11 A kérdező kommentje:

#6. Köszi, hogy írtál! Amiket te írtál, az is érdekes, főleg az élősködős rész.

A hőmérőre napközben rájöttem.

És találtam egy kis nlc-s iránymutatást is.

Tetvek

Belső nyugtalanság, bizonytalanság, az elkövetett bűnökért bekövetkező szenvedés. Lelki betegségek.

Láz

Nagy tűz lobog, amelyet a józan ész nem tud eloltani. A tüzet vágyai táplálják. Orvosságát a természetből merítheti.

2021. nov. 8. 19:46
 8/11 Grimfox ***** válasza:
Ezek csak akkor érvényesek, ha a kislány is te voltál az álmoban. Illetve egy részedet jelenítette meg. Mivel ezek mind a lányt érintették, nem pedig téged, mint az álmodót.
2021. nov. 8. 20:00
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos végül ez a mai napon rám illett - most nem részletezem, de a láz téma mindenképpen.
2021. nov. 8. 20:02
 10/11 Grimfox ***** válasza:
Akkor végül lassan megfejti magát az álmod.
2021. nov. 8. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!