Az éjjel borzasztó álmok volt. Sok kegyetlent álmodok de ez felülmúlja?
Az éjjel vagy 3 féle álmom volt. Kezdődött azzal, hogy testvérem és anyum elmennek boltba. Én is akarok menni de nem akarnak vinni ezért a kocsi hátsó ülésén bekuporodok. Megállnak és elkezdenek csókolózni és .... gondolom értitek. (Testvérem 16éves) (szüleim lassan 3-4 lehet 5 éve is de nem biztos el vannak válva. (Ez az álom azért fura mert míg a testvérem kortársai mind poénkodnak s iszogatnak cigizgetnek s ... értitek addig ő bem megy az ilyenekbe bele s ritkán perverzebbecske.
A második álom amibe ez vegyül az az, hogy ott vagyunk az úszodába és minden okés.nem emlékszem hogy itt történt volna valami is. És akkor hírtelen mintha vihar keletkezne és mindenki kifut de egy apa keresi a lányát aki a víz alatt lehet.
Akkor fentről keressük mert senki nem mer belemenni. Beleesek véletlen de míg kiszednek látom a lányt a földön. Szerintem mikor a mások futottak ki letaposhatták. Megmutatom gyorsan hop a kislány és kihalássza az apja. Elég bizar. A kislány már halott az apja próbálja a mellkasát nyomni de nem éled fel.
Innen jön a harmadik álom.
Az apa mérges lesz. Van egy hely ahova behelyezzük a kislányt mert meghalt. Az apja itt nem tudom hol lehet. Amikor visszajön. Nagyon agresszîv és meg akar ölni minket. Sikerül bezárjuk a lánya fölötti “kapszulába” de valahogy mikor vissza megyünk nincsenek ott hanem kicsit messzebb vannak. (Akkor ez idáig álmomban egy hegyen történt de ez már valahogy a házunknál folytatódik) és akkor bejönnek ilyen erős amiket hol ők hol mi uralunk anyummal. Na de végül nyerünk és közbe felkelek.
Szerintetek ezeknek az álmoknak van valami összefüggése ? Valaki megfejti? Esetleg az első az igaz? Mert az valami brutál számomra... vérfertőzés.a többiről is mi a véleményetek? Előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!